لقمه اسفناج
شنبه 11 مهر 1394 7:24 AM
ماست و روغن مايع و آرد ذرت: از هر کدام يک پيمانه
سرکه : يک قاشق غذاخوري
تخم مرغ : يک عدد
بکينگ پودر : يک چهارم قاشق چاي خوري
نمک و فلفل و آرد سفيد : به ميزان لازم
اسفناج : 500 گرم
پياز : يک عدد
پنير سفيد : 50 گرم
کره : يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
پياز را خرد کنيد و با کره تفت دهيد تا نرم شود.
اسفناج هاي خردشده را اضافه کنيد و تفت دهيد.
به مواد نمک و فلفل بزنيد و سپس از روي حرارت برداريد و پنير خردشده را با آن مخلوط کنيد.
در ظرف ديگري سفيده تخم مرغ، آرد ذرت، بکينگ پودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را اضافه و با هم مخلوط کنيد و آرد سفيد را تا زماني که خمير يکدست شود و به دست نچسبد، اضافه کنيد.
خمير را کمي ورز دهيد. بعد از آن به اندازه يک گردو برداريد و در کف دست باز کنيد و از مايه اسفناج کمي در آن بگذاريد، خمير را جمع کنيد و در سيني فر چرب شده قرار دهيد.
روي آنها زرده تخم مرغ بزنيد و در فري که از قبل با دماي 200 درجه سانتي گراد گرم شده است به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا روي آنها طلايي شود.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست