پاسخ به:نظرسنجی: پیرامون طرح وبلاگ ویژه
چهارشنبه 15 مهر 1394 8:56 AM
نقل قول meysam001
سلام،
شاید نظرم زیاد ربطی به اینجا نداشته باشه، اما این تلاش بیهوده (به نظر من) برای جذب یا نگه داشتن کاربران وبلاگدهی راسخون یه جورایی داره منسوخ میشه، شما سعی دارید با راه اندازی طرح های زیاد و جوایز مختلف نقدی و غیر نقدی مخاطب جذب کنید در حالی تقریبا توی این چند سال کوچکترین تغییری در امکانات وبلاگدهی ایجاد نکرده اید، بهتره کمی از سایت هایی مثل blog.ir یا میهن بلاگ الگو بگیرید، این سایتها هیچ طرحی مثل رنگارنگ شما ندارند اما همه وبلاگ نویسان جذب این دو سایت میشوند، آن هم به دلیل امکانات جذاب و مدیریت آسان.
اواخر سال 93 قصد راه اندازی وبلاگی مرجع برای قالب های وبلاگ مخصوص راسخون داشتم طی تماسی که با مسئول وبلاگ راسخون داشتم ایشون عنوان کردند که قراره تغییراتی در سایت صورت بگیره و این تغییرات شامل وبلاگدهی و کدهای قالب هم خواهد شد، من هم دست نگاه داشتم برای آن روز که البته هیچ وقت به انجام نرسید.
مشکل قالبهای وبلاگ شما هم به کنار، که کدینگ اختصاصی خودش را دارد و یک کاربر تازه وارد اگر قالب خاصی مد نظر داشته باشد باید از خیر وبلاگدهی راسخون بگذرد آن هم به دلیل تغییراتی که باید در کدها بدهد.
چند ماه پیش مقاله ای در وبلاگ نوشتم که انتظارهای عادی یک وبلاگ نویس بود از وبلاگدهی راسخون، آن زمان هم تغییرات را مطرح کردید اما . . .
با سلام و عرض ادب و احترام
کاربر گرامی و همراه راسخون از اینکه به عنوان یک وبلاگ نویس راسخون، با پیشنهادات و انتقادا سازنده خودتان ما را یاری می نمایید تشکر می نماییم، به اطلاع شما بزرگوار میرسانم نقد شما را قبول دارم زیرا این شیوه نمی تواند به صورت مداوم مثمر ثمر باشد، لذا شما عزیزان راسخون بر این امر واقف هستید که هر سایتی به دنبال جذب کاربر بیشتری است لذا مسئولین راسخون هم تمام سعی خود را در این جهت قرار داده اند تا هم به وعدهای خود عمل نمایند و هم باعث جذب کاربر شوند و هم امکانات اولیه ای که مورد نظر شما عزیزان است را در اختیار کاربران قرار دهند.
لذا اگر چه به دلایل مختلف مطمئناٌ این امکانات فراهم نشده است ولی این موضوع به این معنا نیست که ما وبلاگ نویسان عزیز همچون شما که راسخون را به عنوان خانه دوم خود می دانید کاری نداشته باشیم و هیچ طرحی برای دوستان نداشته باشیم، سعی ما هم این است تا روزی که این امر محقق شود با شیوه های خاص و طرحها خاص وظیفه خودمان را در این راستا انجام دهیم .
منتظر طرح و پیشنهادات و انتقادات سازنده شما بزرگوار و دیگر دوستان هستیم
پایدار و موفق باشید