0

نظر سنجی پیرامون طرح وبلاگ ویژه

rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

پاسخ به:نظرسنجی: پیرامون طرح وبلاگ ویژه
پنج شنبه 9 مهر 1394  7:52 AM

نقل قول omiddeymi1368

با سلام و عرض ادب؛

"ارسال روزانه حداقل 170 پست" زیاد نیست؟ احتمالاً این وبلاگ ویژه به صورت گروهیه، شاید هم نه! البته برداشت من اینه. مثلاً 5 نفر، 10 نفر و یا هر تعداد دیگه ای یه وبلاگ رو مدیریت میکنن و مطالب مختلفی با دسته بندیهای متفاوت ارسال میکنن. اگه گروهی باشه به نظر من خوبه. نمیدونم شاید جالب نباشه از نظر شما!

با تشکر

نقل قول lovermohamad 
سلام ...وقت بخیرخداقوت ........ ⭐طرح خوبیه به شرطی که مستمر باشه ومثل طرح باشگاه کمرنگ نباشه وهدف از طرح فقط انجام یک کار برای انجام صرفا یه طرح زوفعالیت مقطعی دوستان نباشه ... ⭐دریکی از بندهاهم ذکر شده روزانه 170 پست که فکر کنم اشتباه تایپی هست ومنظور ماهانه 170 پست میباشد ... 💐 با ارزوی موفقیت برای همه دوستان گل وبا مرام عیدتون هم مبارک...💐💚 یا علی(ع)...💖💚دست علی یارتان خدا به همراهتان💖

با سلام خدمت کاربران محترم سایت راسخون

در خصوص سوالات شما عزیزان باید عرض کنم که بعضی از کاربران راسخون فعالیت بسیار زیادی از خود نشان میدهند اما فعالیت به گونه ای بود که به بدون هدف انجام میشد.

با راه اندازی این طرح و هدف دار شدن تعداد زیادی از وبلاگها که تمایل دارند به صورت انبوه فعالیت کنند به نحوی که دیده شوند.

این کاربران فعالیت بسیار بالا و خوبی داشته اند

وبلاگ به صورت تک کاربر می باشد.

این طرح به صورت مداوم می باشد.

170 پست به صورت میانگین مشخص شده، بسیاری از کاربران در روز تا 350 تا 400 پست را ارسال می کنند .

با تشگر از نظرات شما کاربران محترم.

عید رو به شما عزیزان تبریک عرض میکنم

تشکرات از این پست
rasekhoon_m omiddeymi1368 sayyed13737373 nazaninfatemeh sadegh123
دسترسی سریع به انجمن ها