0

سری دوم کاربران برتر انجمن - تابستان(1394 )

ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:سری دوم کاربران برتر انجمن - تابستان(1394 )
پنج شنبه 9 مهر 1394  4:22 AM

نقل قول salma57

نقل قول gharibeh

آقا ببخشید این توجه قضیه اش چیه زیر بعضی انجمن ها

سلام و عرض ادب

به نظرم این توجه خطاب به مدیرانی هست که فعالیتشون در انجمن کاهش پیدا کرده  و یا فعالیتشون محسوس نیست. 

سلام

در مورد این پیام توجه من نمیدونم موردش چیه ولی شاید همون هست که خانم برخوار گرامی  یا شما فرمودید باشه

یادمه من در یکی از جلسات انلاین یه پیشنهادی دادم اونم مدیر ازمایشی بود ولی نه مورد توجه قرار گرفت نه اصلا دنبالشو گرفتند

اگر قبل اینکه به مدیرا مدیر رسمی داده بشه بمدت یه دوماه سه ماه مدیر ازمایشی داده بشه که در این مدت بشه ارزیابی کرد و دید مثلا از 20 نمره مدیریت تالار چند نمره میگیره که اگر نمره بالا شد به مدیر رسمی ارتقا پیدا کنه

این روند کای در تالار های تخصصی هست که در کل دنیا هم مورد استفاده قرار میگیره نمونش انجمن مطرح جهانی XDA

در خیلی از ستونها بطور مثال نوشته "پیشنهاد محتوای تبلیغاتی در برترین های انجمن و لینک چرخشی" در حالی که من تا این زمان حداقل یک مورد از این تالار ها در برترینها یا چرخشی ندیدم

نوشتن  حظور مستمر در انجمن در حالی که بنده تا جایی که میبینم این خبرا نیست این لیست همیشه کپی میشه و اصلا بازنگری نمیشه!!

حالا در این مورد عزیزان مسئولان ارشد میتونن جواب بدن 

در این مورد یک بازنگری بشه بهتره 

در پناه الله

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

تشکرات از این پست
lovermohamad ravabet_rasekhoon salma57 ehsan007060 borkhar khodaeem1 nazaninfatemeh amirali123 omiddeymi1368 ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها