نان پيازچه
یک شنبه 5 مهر 1394 7:24 AM
آرد – 300 گرم
آب داغ – 150ميلي ليتر (20ميلي ليتر اضافه، در صورت نياز)
روغن مايع – يک قاشق غذاخوري
پيازچه خرد شده – 2عدد
نمک، پودردارچين، پودر رازيانه و فلفل سياه – هر کدام يک چهارم قاشق چاي خوري
نمک را در آب داغ حل کنيد. به آرامي آب نمک را به آرد اضافه کنيد و بگذاريد خنک شود. سپس 5دقيقه مواد را ورز دهيد تا خميري نرم به دست آيد. خمير را به مدت 10 تا 20دقيقه کنار بگذاريد. خمير را نصف و هر قسمت را با وردنه باز کنيد. روي هر کدام کمي روغن بماليد، سپس روي آن مقداري پيازچه و ادويه بپاشيد. خمير را لوله و سپس مانند حلزون گرد کنيد. هر قسمت از خميرها را آرام با وردنه باز و در ماهيتابه چرب شده، روي حرارت متوسط قرار دهيد و هر طرف را به مدت 2دقيقه تفت دهيد تا کمي طلايي رنگ شود. نان را با ماست يا پنير سرو کنيد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست