0

نان پيازچه

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

نان پيازچه
یک شنبه 5 مهر 1394  7:24 AM

 
 
 
مواد لازم براي 2نفر:

آرد – 300 گرم

آب داغ – 150ميلي ليتر (20ميلي ليتر اضافه، در صورت نياز)

روغن مايع – يک قاشق  غذاخوري

پيازچه خرد شده – 2عدد

نمک، پودردارچين، پودر رازيانه و فلفل سياه – هر کدام يک چهارم قاشق چاي خوري

 

طرز تهيه:

نمک را در آب داغ حل کنيد. به آرامي آب نمک را به آرد اضافه کنيد و بگذاريد خنک شود. سپس 5دقيقه مواد را ورز دهيد تا خميري نرم به دست آيد. خمير را به مدت 10 تا 20دقيقه کنار بگذاريد. خمير را نصف و هر قسمت را با وردنه باز کنيد. روي هر کدام کمي روغن بماليد، سپس روي آن مقداري پيازچه و ادويه بپاشيد. خمير را لوله و سپس مانند حلزون گرد کنيد. هر قسمت از خميرها را آرام با وردنه باز و در ماهيتابه چرب شده، روي حرارت متوسط قرار دهيد و هر طرف را به مدت 2دقيقه تفت دهيد تا کمي طلايي رنگ شود. نان را با ماست يا پنير سرو کنيد.

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها