روش تهیه ته چین همبرگر
پنج شنبه 2 مهر 1394 8:26 PM
یک فنجان برنج را یکی دو ساعت با یک قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس در آب جوش ریخته، آبکش می کنیم. با این مقدار مواد لازم به اندازه یک بشقاب میوهخوری از «ته چین همبرگر» خواهیم داشت.با آسمونی همراه باشید:
مواد لازم ته چین همبرگر:
برنج یک فنجان
همبرگر یک عدد
تخممرغ دو عدد
زعفران یک چهارم قاشق مرباخوری
ماست دو قاشق غذاخوری
روغن یک فنجان
روش تهیه ته چین همبرگر:
یک فنجان برنج را یکی دو ساعت با یک قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس در آب جوش ریخته، آبکش میکنیم.
دو قاشق غذاخوری ماست را هم زده، دو عدد تخممرغ، زعفران آب کرده و کمی نمک به آن اضافه کرده، هم میزنیم. سپس پلوی آبکش شده را با آن مخلوط میکنیم تا مایه تهچین آماده شود.
یک فنجان روغن ته یک قابلمه تفلون کوچک (به قطر ۱۵ سانتیمتر) ریخته، آن را داغ میکنیم و نصف مایه ته چین را در آن میریزیم. یک عدد همبرگر آماده طبخ روی آن گذاشته و بقیه مایه ته چین را اضافه کرده، روی آن را با قاشق صاف میکنیم. آن را برای حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه دم میکنیم تا تهچین پخته و برشته شود. سپس قابلمه را در یک بشقاب میوهخوری برمیگردانیم.
ته چین آماده پذیرایی میباشد. آن را میتوان با یک گوجهفرنگی که به شکل گل رز برش خورده تزئین کرد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست