پاسخ به:انتقادات ، پیشنهادات و نظرات تالار رفع عیب کامپیوترهای شخصی، لپ تاپ و شبکه
دوشنبه 14 دی 1394 5:15 PM
سلام
موضوع نصب گیرنده برروی لپ تاپ
س : دو تا نوار(یکی قرمز ودیگری آبی) نصب کردم و جست و جوی کانال رو زدم (total signal) متاسفانه یه کانالی هم نگرفت /سیم به انتن وصل کردم .....
نحوه ی رجیستر چطوریه ،چه کدی براش بذارم ک در نرم افزار قرمز نیست؟؟
چکار کنم ؟
با عرض سلام و ادب
در مورد ریجستر کردن شما ابتدا که cd درون بسته ی گیرنده دیجیتال را درون سیستمتان قرار میدهید در قسمت درایور که درون cd می باشد آن نرم افزار مخصوص نمایش شبکه های دیجیتال را نصب کنید که احتمالا نرم افزار blazeDTV می باشد در هنگام اجرای نصب نرم افزار شما باید شماره سریال برنامه را که روی پاکت CD وجود دارد و یا روی دفترچه ها می باشد را درون پنجرهی اجرای اول نرم افزار وارد کنید که باید آن را در جایگاه Serial Number وارد کنید ومورد Username و E-mail را به ترتیب، نام کاربری (به صورت دلخواه) و ایمیل خود را وارد کنید و بعد نصب به پایان میرسد .
در هنگام اجرای نرم افزار اگر به درستی نصب شده باشد پیغامی مبنی بر گشتن شبکه به شما میدهد ( Do you wand to scan channels ) و بعد از تکمیل شدن اسکن شبکه ها در دسترس قرار میگیرند .
در صورتی که مراحل زیر را رفته اید و باز شبکه ای پیدا نگردید لطفا آنتن را در محیط باز و در ارتفاع قرار دهید مثلا آنتن را به بالاترین قسمت پنجره اتاقتان که رو به بیرون است وصل کنید و مجددا اسکن را انجام دهید
به نظر بنده مشکل از آنتن دهی می باشد برای خودم هم اگر آنتن را کنار پنجره قرار ندهم نمیتوانم هیچ کانالی را اسکن کنم و مشکل شما هم به خاطر آنتن هست اگر باز هم آنتن را در محیط باز و در ارتفاع قرار دادید و مشکل حل نشد یک بار آنتن هوایی تلوزیونتان را به گیرنده وصل کنید ببینید آیا شبکه ای پیدا میکند ؟؟؟؟
همچینین حتما درایور را درست نصب کنید یعنی سریال آن را به درستی وارد کنید.
موفق باشید