0

آش ماست آذربایجانی

 
masomezare4
masomezare4
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 3091
محل سکونت : یزد

آش ماست آذربایجانی
دوشنبه 30 شهریور 1394  2:59 PM

 

 
آش ماست یکی از آش های بسیار معروف و پر طرفدار است که معمولا سر سفره آذری های عزیز بسیار دیده می شود. این آش به خاطر طعم متفاوت و دلچسبی که دارد، طرفداران زیادی چه آذری و چه غیر آذری دارد.
 

مجله آشپزی مثبت - مرجان زهروی: آش ماست یکی از آش های بسیار معروف و پر طرفدار است که معمولا سر سفره آذری های عزیز بسیار دیده می شود. این آش به خاطر طعم متفاوت و دلچسبی که دارد، طرفداران زیادی چه آذری و چه غیر آذری دارد. اگر ميانه تان با طعم ترشي ماست خوب است، اين غذا را حتما امتحان كنيد.
 

آش ماست آذربایجانی



مواد لازم براي 4 تا 6  نفر

  •   2 لیتر آب
  •  1 کیلو ماست
  •  1 پیمانه برنج نیم دانه محلی
  •  1 پیمانه نخود آبگوشتی
  •  150 گرم گوشت چرخ کرده



1 عدد پیاز

  •  1 عدد سیر کامل
  •  500 گرم سبزی آش
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  •  به میزان دلخواه زردچوبه


طرز تهیه:

1.  ابتدا تخم‌مرغ را در یک کاسه کوچک خوب بزنید. در یک کاسه دیگر ماست را بریزید و آن را خوب هم بزنید، سپس تخم‌مرغ را داخل آن بریزید و آنها را خوب باهم مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.
2. برنج را که از قبل شسته و نیم ساعت آن را خیس کرده‌اید، به مواد اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید.

3. مواد را داخل یک قابلمه ترجیحاً نچسب بریزید. آب را هم اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید. به‌آرامی هم بزنید. تا زمانی که مایع دوغ موردنظر به جوش نرسد باید مرتب هم بزنید. در غیر این صورت مایع می‌برد.

4. در این زمان سبزی آش خرد شده، نمک و سیر رنده شده را داخل آش بریزید و به‌آرامی هم بزنید. در یک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را با نمک، فلفل، زردچوبه و پیاز رنده شده خوب مخلوط کرده و ورز دهید، سپس آن را به‌صورت کوفته‌های کوچک قلقلی درآورید.

5. کوفته‌ها را داخل آش بریزید. بعد از 2 دقیقه که کوفته‌قلقلی‌ها کمی سفت شدند، حرارت را کم کنید و بگذارید آش جا بیفتد. حدود یک ساعت زمان لازم است.

6.  بعدازآنکه آش آماده شد، آن را با نعنا داغ و پیازداغ تزیین کرده و سرو کنید.

فوت و فن

سبزی آش شامل گشنیز، تره، اسفناج، برگ چغندر و جعفری است.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها