ته چین برنج
پنج شنبه 26 شهریور 1394 7:45 PM
ته چین,ته چین بادمجان,ته چین قارچ,ته چین گوشت,ته چین,ته چین اسفناج,ته چین مرغ و بادمجان,ته چین ماهیچه,ته چین آلبالو,ته چین قلیه ماهی,انواع پلو,انواع چلو,کته,پخت برنج
انواع ته چین برنج
مواد لازم:
گوشت گوسفندی به اندازه لازم
برنج 4پیمانه
پیاز ریز خورد شده 1 عدد متوسط
کشمش به دلخواه
مواد لازم برای ادویه:گرد غوره 2قاشق
پودر زیره سبز 1قاشق
زرد چوبه نصف قاشق
نمک و فلفل به میزان لازم
سماغ نصف قاشق
پودر پیاز نصف قاشق
طرز تهیه:
ابتدا برنج را در آب میپزیم و کمی زود تر برنج را آبکش میکنیم.
سپس مواد ادویه را مخلوط میکنیم.
پس از گذاشتن ته دیگ در قابلمه یک دوم برنج را در قابلمه ریخته و روی آن نصف پیاز ریز شده را پهن میکنیم.
سپس کمی ادویه روی پیاز میپاشیم.
گوشت های خرد شده را ادویه میزنیم تا رنگ گوشت دیده نشود و سپس آنرا روی برنج و پیاز میچینیم.
باقی مانده پیاز را روی گوشت ریخته و برنج را روی گوشت میریزیم تا روی گوشت را کاملا بپوشاند.
بعد برنج را دم میکنیم بعد از بالا آمدن دم برنج میگذاریم به مدت 5 ساعت با حرارت کم بپزد.
کشمش را شسته 1 پیاز کوچک را نگینی خورد کرده سرخ میکنیم به همراه زردچوبه و کشمش هارا به همراه پیاز سرخ کرده کنار برنج درون قابلمه میزاریم تا غذا حاضر شود.
نکته ها:
۱٫گوشت حتما باید خام باشد آنرا نپزید.همه چربی گوشت را نگیرید کمی بماند.
۲٫در زمستان میتوانید چغندر ها به قطر ۱ سانت برش زده کنار گوشت زیر برنج بگذارید.توجه داشته باشید به چغندر ادویه و نمک نزنید
۳٫گوشت نباید زیاد ضخیم باشد.برای سرو غذا کشمش روی برنج را با زعفران و کمی برنج مخلوط کرده و روی برنج را با آن تزیین میکنیم و گوشت را کنار برنج یا در ظرفی جدا سرو میکنیم