0

شامي بادمجان

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

شامي بادمجان
پنج شنبه 26 شهریور 1394  6:29 PM

چه موادی لازم داریم؟
– سه عدد بادمجان
– یک قوطی کنسرو ماهی تن (در آب یا روغن زیتون)
– یک پیاز کوچک رندیده
– دو حبه سیر رندیده
– دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
– چند پر ریحان تازه یا اسفناج کوچک یا جعفری تازه
– دو عدد گوچه فرنگی متوسط خردشده و یک عدد رنده‌شده
– یک گلوله پنیر موتزارلا (می‌تواند یک پنیر کم نمک، به سلیقه خودتان باشد)
– نمک و فلفل و ادویه مورد علاقه
بادمجان خت را حلقه‌حلقه می‌کنیم. حلقه‌ها را به روغن زیتون آغشته می‌کنیم. در یک سینی مخصوص فر می‌چینیم و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم تا طلایی شود. بعداز آماده شدن، کنار می‌گذاریم تا خنک شود.اگر امکان کباب یا گریل کردن بادمجان را دارید، بهتر و خوشمزه‌تر و تُردتر می‌شود.

۲- با روغن باقی‌مانده، پیاز و سیر رندیده را تا مرحله طلایی شدن تفت می‌دهیم. نمک و فلفل و ادویه می‌زنیم و گوجه‌فرنگی رنده‌شده را اضافه می‌کنیم. آنقدر هم می‌زنیم تا‌ آب گوجه خشک شود.
۳- ماهی تن کنسروی را با چنگال تا حد امکان له می‌کنیم. در بعضی از دستورها کمی پستو سبز را با تکه‌های ماهی مخلوط می‌کنند. بعضی از این کنسروها کمی شورتر هستند و باید مراقبِ تراز نمک و ادویه‌اش باشیم.
۴- وقتی همه مواد خنک شدند، ساخت چیزی شبیه ساندویچ را شروع می‌کنیم. در یک بشقاب، اول یک حلقه بادمجان را می‌گذاریم و بعد کمی از ماهی له‌شده، یک حلقه گوجه‌فرنگی و یک حلقه نازک از پنیر موتزارلا و روی آن کمی از سُس پیاز و سیرداغ می‌ریزیم. آخرین لایه باید یک حلقه دیگر از بادمجان باشد تا این ساندویج بسته شود.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها