طرز تهیه ته چین رنگارنگ
سه شنبه 24 شهریور 1394 10:18 AM
طرز تهیه ته چین رنگارنگ
مواد اولیه : برای 7 نفر
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
کره 100گرم
روغن (مایع) 1ونیم پیمانه
ماست 3پیمانه
گوشت 1کیلوگرم
برنج 6پیمانه
تخم مرغ 4عدد
رنگ خوراکی (سبز،قرمز) به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
پیاز 2عدد
خلال پسته به میزان لازم
خلال بادام به میزان لازم
طرزتهیه:
در ظرفی مناسب گوشت را کمی با کره تفت میدهیم و سپس به همراه پیاز و زردچوبه میپزیم آن را ریش ریش کرده و کنار میگذاریم. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله آبکشی رسانده و آبکش کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم. یک قسمت را با نیمی از ماست، تخممرغ و زعفران کاملا مخلوط میکنیم.قسمت دوم را سفید میگذاریم، قسمت سوم را اسانس خوراکی سبز، ماست و تخممرغ مخلوط میکنیم و قسمت چهارم را با رنگ قرمز مخلوط کرده و آنها را به صورت طبقهای روی هم به طور مساوی میریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار میدهیم و بعد از پخت آن را با ماست چکیده و خلالهای بادام و پسته تزیین میکنیم.
نکات:
1)اگر از رنگ غیر طبیعی خوشتان نمی آید میتوانید با آب چغندر ،اسفناج ،زردچوبه و زعفران رنگهای دلخواهتان را به دست آورید.
2)میتوانید به جای گوشت از مرغ هم استفاده کنید.
3)بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند.