کيک گردو و دارچين
یک شنبه 22 شهریور 1394 7:36 AM
مواد لازم براي روي کيک: *شکر قهوه اي- يک سوم پيمانه (مي توانيد با شکر سفيد جايگزين کنيد) *شکر سفيد- يک سوم پيمانه *آرد- يک سوم پيمانه *کره نرم- ۵۷ گرم *پودر دارچين- يک قاشق غذاخوري *گردوي خرد شده- يک پيمانه
مواد براي تهيه کيک: *آرد- ۳ پيمانه *بکينگ پودر- يک قاشق غذاخوري *پودر دارچين- يک قاشق چاي خوري *ماست يا خامه- يک و سه چهارم پيمانه (هم دماي اتاق) *شکر ترجيحاً قهوه اي- يک پيمانه *تخم مرغ- ۳ عدد (با دماي اتاق) *کره آب شده و خنک- ۱۰۰ گرم *نمک- يک چهارم قاشق چاي خوري
طرز تهيه: *فر را روي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم کنيد. * ۲ قالب ۲۳ سانتي متري را با کمي کره چرب کنيد. *آرد، جوش شيرين، بکينگ پودر، دارچين و نمک را با هم الک کنيد. *در ظرف ديگر، خامه، شکر قهوه اي و سفيد، تخم مرغ و کره را با هم مخلوط و به آرامي به مخلوط آرد اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد. *مايه کيک را به طور مساوي در هر ۲ قالب بريزيد و روي آن را صاف کنيد.
براي تهيه مواد روي کيک : *با استفاده از انگشتان، شکر قهوه اي، شکر سفيد، آرد، کره و دارچين را با هم مخلوط کنيد تا خيس شود، سپس گردو را به آن اضافه کنيد. *مواد رويه را روي هر ۲ مايه کيک بريزيد و به مدت ۳۰ دقيقه کيک را در فر قرار دهيد. *پس از آماده شدن، از فر دربياوريد و بگذاريد سرد شود.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست