پاسخ به:تالار اسلام شناسی زیر ذره بین راسخونی ها
یک شنبه 22 شهریور 1394 3:08 PM
بنام خدا
تالار اسلام شناسی تالاریست که این هفته زیر ذره بین اعضاء محترم قرار خواهد گرفت .اگر چه تعداد تالارها و زیر تالارهای موجود در سایت خیلی زیاد هست و هر یک از کاربران با توجه به سلایق خودشان در تعدادی از تالارها فعالیت دارند اما به نظر بنده تالار اسلام شناسی از تالارهائیست که کمی مظلوم واقع شده و با عنایت به تعداد ده زیر تالار خود مطالب کمتری را نسبت به بعضی از تالارها بخود اختصاص داده است.انتظار بنده این بوده و هست که عزیزان کاربر راسخون با عنایت به اینکه در یک سایت فرهنگی مذهبی فعالیت دارند ،حداقل در یکی از زیر تالارهای اسلام شناسی فعالیت داشته و مطالبی برای آن ارسال نمایند(حتی بصورت کپی مطالب) تا شاهد این نباشیم که بعضی از تالارها ماهها بدون مطلب بماند.
در عین حال باید از برادر عزیزمان حمزه زاده مدیر تالار اسلام شناسی و شیعه شناسی که مسئولیت این تالارها و زیر تالارها را پذیرفته اند قدردانی کنم زیرا با عنایت به اینکه این تالارها تخصصی است (اگرجه دین رسمی اکثریت ما میباشد) برای نوشتن مطلب در آنها نیاز به تخصص خاص و یا مطالعه و تحقیق دارد لذا در همین جا به کابر عزیز و محترمی که فرموده بودند اکثر مطالب کپی پیست هست ،پاسخ میدهم که بجز اساتید فن و علما و محققین نباید بخود اجازه دهند مطلبی در مورد اسلام شناسی از خودشان بگویند مگر اینکه بگوئیم کاربران در مورد مطالب و یا موارد اظهار نظر نموده و نکات مورد نظر و یا پیشنهادات و انتقادات خودشان را بیان کنند.
البته آن بخشی را که کاربر محترم در ادامه نوشته اند که حداقل مطالب کپی پیست را فرد فرستنده مطالعه و بازنگری کند ،حرفی درست و منطقی و معقول است و علیرغم اینکه بارها این تذکر داده شده باز هم شاهد این بوده و هستیم و خواهیم بود که دوستان کاربر بدون اینکه حتی مطلب کپی پیست انتخابی را که میخواهند ارسال کنند برای یک مرتبه بطور کامل و دقیق بخوانند و بعضی موارد داخل مطلب را که شاید مربوط به این مطلب خاص نیست حذف و یا نکات لازم را اضافه کنند،اقدام به ارسال مطلب می کنند که در این زمینه پیشنهاد می کنم مدیران محترم تالارها و مدیران سایت لازمست دقت بیشتری داشته بر روی مطالب داشته باشند و موارد مشکل دار و مبهم را قبل از قرارگرفتن در معرض عموم اصلاح نمایند(البته کاری سخت و وقت گیر خواهد بود).
بنده در تعدادی از زیر تالارهای این تالار(اسلام شناسی) فعالیت دارم و البته سعی کرده و می کنم تا از بین مطالبی که مطالعه میکنم مواردی را که بیشتر بدرد کاربران محترم میخورد انتخاب و برای عزیزان ارسال نمایم که نمونه های آن در زیر تالارهای اخلاق،مناسبت ها و... بوده است اما به نظرم میرسد که خیلی از مطالب زیرتالارها نزدیک به هم است و اگر مروری بر مطالب آنها بشود میتوان مطالب مشترک را جدا نمود و یا با مدیریت مناسب مدیر تالار مطالب هربخش را به سمت همان زیر تالار هدایت نمود که این مورد هم نیاز به کار و مراقبت بیشتر مدیر تالار را می طلبد.
در مجموع فعالیت این تالار برای بنده قابل قبول و راضی کننده است و البته انتظار دارم با فعالیت بیشتر روز بروز شاهد تغییر و تحولات برای بهبود روند کار باشم و بتوانم از وقتی که صرف این تالار می کنم حداکثر استفاده را ببرم.
با آرزوی موفقیت و سربلندی مدیر محترم تالار و تمامی عزیزانی و کاربرانی که در این تالار خدمت می کنند و برای زیرتالارها مطلب نوشته و ارسال می نمایند.