0

تالار اسلام شناسی زیر ذره بین راسخونی ها

alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

پاسخ به:تالار اسلام شناسی زیر ذره بین راسخونی ها
شنبه 21 شهریور 1394  6:00 PM

نقل قول borkhar

باسلام وتشكر بابت قدرداني شما

چينش تالارها بر عهده ي بنده ي حقير نمي باشد بلكه تالار ها و زير تالار ها قبلا توسط طراح سايت تقسيم بندي شده اند و از دست اين حقير هيچ كاري برنمي آيد مگر اينكه با مسئولين سايت هماهنگي شود و موارد درخواستي شما تصحيح گردد كه اين بسته به نظر مسئولين است.

درمورد تالار ايام و مناسبت هاي خاص از اسم تالار معلومه كه هر مناسبتي كه در تقويم درج گشته است را مي توان در اين تالار درج كرد

وقتي يه مناسبتي پيش مياد بنده برنامه اي يا مسابقه اي طراحي مي كنم و در اين تالار قرار مي دهم اين در صورتي است كه برنامه هاي مشابهي در تالار هاي ديگر راسخون ايجاد نشده باشد وپس از ايجاد در مورد اجرا شدن با مديريت انجمن ها هماهنگي مي شود

تشكر بابت نقد ارزشمند شما اميدوارم كه پاسخ هاي بنده شما را قانع كرده باشد

بله در مورد چینش تالارها که میدونم دست شما نیس.ان شاءالله با پیگیری های مسئولین محترم حل میشه

در مورد تالار ایام و مناسبتهای خاص هم بله در جریان هستم که مطالبی رو که مربوط میشه به مناسبتهای خاص درش گنجانده میشه ولی من نگاه میکردم البته این رو هم بگم خیلی از مطلبی که ارسال شده بود درش خوب بودن و مناسب مثل همین دهه ی کرامت و...ولی خیلی از مطالبش با تالار معصومین یکی میشه به طور مثال برای شهادت امام صادق(ع)هم میشه مطلب اینجا گذاشت هم تالار معصومین قسمتی که مربوط میشه به امام صادق(ع)یا حضرت معصومه(س)برای اینجور مطالب که مشترک هستن یه فکری اندیشیده بشه چون فکر کنم اینجوری مطالب پخش میشن.باز خودتون رو این موضوع یه فکری بکنین .

سلامي دوباره

ممنون كه به فكر تالارها و مطالب هستيد بنده گفتم اگر در مواقعي  اين موضوع پيش بياد اولويت با تالار هايي است كه رابطه ي نزديكتري دارند ولي وقتي مدير تالار مورد نظر برنامه اي ندارد بنده اين برنامه را در تالار ايام و مناسبت هاي خاص قرار مي دهم.

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

تشکرات از این پست
haj114 sungift omiddeymi1368 ehsan007060 darabzade borkhar shirdel2 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها