پاسخ به:ساخت و تزيين انواع ژله....ژله ويتريني
چهارشنبه 20 آبان 1394 6:34 PM
#ژله ويتريني
مواداولیه برای ۸ نفر :
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
شکر به میزان لازم
توت فرنگی به میزان لازم
بستنی یک و نیم لیوان (توت فرنگی)
پودر ژله ۲ بسته (توت فرنگی )
طرز تهیه:
ابتدا حدود ۲ سوم لیوان آب جوش را با پودر ژلاتین و گلاب و مقدار مناسبی شکر (در حدی که شیرینی آن مناسب باشد) مخلوط کرده و داخل مایکروویو کاملا حل می کنیم (می توانید به روش بن ماری هم این کار را انجام دهید).
قالب خود را چرب کرده و ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار می دهیم. کف قالب مقدار خیلی کمی از محلول را ریخته و آن را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه به فریزر منتقل می کنیم تا ژله “نیم بند” شود.
ظرف را از فریزر خارج کرده و ظرف بزرگتری(مثل قابلمه)را انتخاب کرده و داخل آن حوله قرار میدهیم. حال ظرف ژله را به صورت مورب روی حوله قرار می دهیم و توت فرنگی ها را کمی داخل آن فشار می دهیم طوری که مقدار کمی از توت فرنگی ها داخل ژله قرار گیرد.
حال روی ژله را تا حد دلخواه از محلول پر میکنیم در حدی که بعد از بسته شدن توت فرنگی ها کاملا فیکس شوند.
هر بسته ژله توت فرنگی را با ۳ چهارم لیوان آب جوش مخلوط کرده و داخل مایکروویو قرار می دهیم تا کاملا ذرات ژله حل شوند (می توانید روی بخار کتری هم این کار را انجام دهید). حال بستنی را داخل اتاق قرار می دهیم تا کاملا روان شود .
کمی صبر میکنیم تا ژله از دما بیفتد اما نبندد. وقتی ژله حسابی خنک شد آن را با بستنی مخلوط می کنیم. ژله بستنی را روی محلول بسته شده ریخته و داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا ببندد. سپس ژله را با دقت و حوصله داخل ظرف برمی گردانیم