0

سوفله:

 
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1390 
تعداد پست ها : 7792
محل سکونت : خراسان رضوی

سوفله:
دوشنبه 16 شهریور 1394  9:52 AM

مواد لازم براي تهيه سوفله:
 500 گرم گوشت چرخ كرده
 2 كيلوگرم بادمجان
 1 عدد پياز درشت
 1 تا 2 ق س رب گوجه فرنگي
 100 گرم پنير پيتزاي رنده‌شده
 روغن مايع سرخ كردني به مقدار لازم
 نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
مواد لازم براي سس سفيد
 50 گرم كره
 1 پیمانه شير
 2 ق س آرد سفيد
 2 ق س خامه
 نمك و فلفل به مقدار لازم
1 ابتدا بادمجان‌ها را شسته و پوست بگيريد، سپس آنها را به صورت حلقه حلقه برش دهید و كمي نمك روي آنها بپاشيد و در سبدي بريزيد و كنار بگذاريد.
2 در تابه مقداري روغن بريزيد پس از داغ شدن روغن، بادمجان‌ها را در آن سرخ كنيد.
3 پياز را پوست گرفته و پس از شستن، داخل گوشت چرخ‌كرده، رنده كنيدسپس كمي نمك و فلفل و زردچوبه به آن بيفزاييد. حالا در يك تابه ديگر، مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و مخلوط گوشت و پياز را در آن سرخ كنيد.
نكته: شما مي‌توانيد پياز داخل گوشت چرخ‌كرده را به همراه كمي زردچوبه در روغن تفت دهيد؛ سپس گوشت چرخ كرده را به پياز داغ اضافه كرده و به همراه آن سرخ كنيد و بگذاريد تا كمي بپزد. در ضمن، اگر مي‌خواهيد به آن رب گوجه فرنگي اضافه كنيد، زمان آن در همين مرحله است. پس از آن، نوبت به درست كردن سس سفيد است.

4 فر را روي حرارت 180درجه سانتي‌گراد گرم کنید. حالا يك ظرف پيركس يا ظرف مخصوص فر را آماده كنيد و بادمجان‌هاي سرخ شده را كف ظرف بچينيد. سطح بادمجان ها را با لايه‌اي از گوشت چرخ كرده بپوشانيد. حالا سس سفيد را روي گوشت ريخته و روي آن پنير پيتزا بپاشيد. لايه‌هاي بعدي را هم به همين ترتيب ادامه دهيد.
5 ظرف را در طبقه وسط فر قرار داده و 30تا45 دقيقه صبر كنيد تا مواد بپزد. پس از طي اين مدت، شعله بالاي فر را روشن كنيد و به مدت 10 دقيقه حرارت دهيد تا سطح سوفله، طلايي‌رنگ شود.
طرز تهيه سس سفید:
كره را در يك قابلمه بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. پس از آن، شير را كم‌كم افزوده و مرتب با چنگال هم بزنيد. حالا خامه و نمك و فلفل را اضافه كنيد و مقدار ديگري حرارت دهيد تا سس غليظ شود. به اين ترتيب سس آماده مي‌شود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها