0

مبحث 101 طرح صالحین: «روانشناسی زنان و مردان»

shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

پاسخ به:مبحث 101 طرح صالحین: «روانشناسی زنان و مردان»
چهارشنبه 6 خرداد 1394  5:05 PM

بنام خدا

سلام دوستان گرامی

مطلب جالب و قابل تفکر است و البته از واضحات که تفاوت هائی در بین زنان و مردان وجود دارد که این تفا وت ها در جوامع مختلف و کشورها متفاوت است .بیاد دارم در سالهای 49 - 1350 در یک سفری که به انزلی داشتم در بندرگاه انزلی زنانی را مشاهده کردم که بر روی کامیون های سنگین و جرثقیل های تخلیه بار در بندرگاه مشغول کار بودند . خیلی تعجب کردم چون تا آنموقع ندیده بودم یک زن در کارهای سنگین مشغول باشد لذا از پدر (مرحوم شدند) سوال کردم که آیا واقعا اینها زن هستند و چگونه در این مکان شلوغ کار میکنند؟ که ایشان گفتند بله اینها زن هستند ولی ایرانی نیستند این زنها از کشور روسیه به ایران آمده اند و در آنجا این کارها برای زنها سخت نیست و طبیعت زندگی آنها اینگونه هست که در تمامی کارهای سخت مشغول بکار هستند.در حالیکه در ایران اینگونه کارها فقط مخصوص مردان می باشد و البته چند مورد استثناء هم هست.

برای نمونه به بعضی از تفاوت های علمی بیان شده توسط اساتید فن توجه بفرمائید:

ازجمله  تفاوت­های روشن و همچنین مؤید به اکتشافات علمی اینکه، هورمون­های جنسی مرد باعث رفتارهای خشن و تهاجمی و رقابت و درگیری می­شود؛ برخلاف هورمون­های جنسی زن  که آرام­بخش است و باعث رفتارهای صلح­ جویانه می­شود (سیف و دیگران، 1377، ص343) 

حساسیت پوستی جنس زن از همان بدو تولد بیشتر است و با نوازش بدنی، نشاط روانی می­یابد؛ به­گونه­ای­که گفته شده حساسیت پوستی زن ده برابر بیشتر از مردان است. این مسئله در مسائل جنسی تأثیر فراوانی دارد (حسینی و دیگران، 1381، ص43).

و......

تشکرات از این پست
lovermohamad
دسترسی سریع به انجمن ها