0

مبحث 105 طرح صالحین: «فضای مجازی»

haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

پاسخ به:مبحث 105 طرح صالحین: «فضای مجازی»
پنج شنبه 19 شهریور 1394  10:44 AM

فرصت های پدید آمده به وسیله ی فضای مجازی برای کارآفرینان حوزه ی رسانه

هنوز هم بسیاری از نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در ایجاد امکان فعالیت سازمانهای مجازی سخن می‌گویند. با استفاده از اینترنت و برنامه های کاربردی متنوع آن برون سپاری فعالیت ها به صورت کوتاه مدت به جای وارد شدن در یک قرارداد بلند مدت با نیروهای دائمی مطلوب به نظر می‌رسد. تعداد زیادی از کارآفرینان در بخش اخبار از آسانی یافتن تولیدکنندگان اخبار و گزارشات و بدست آوردن محتوا از این طریق صحبت کرده اند. برای بیان نمونه ای از ایده سازمان مجازی، یک مصاحبه شوند بیان کرد:من مخاطبین زیادی داشتن و در مرز بیشترین مخاطبین قرار داشتم، شرکت ما تنها ۳ کارمند داشت. فکر میکنم که اینکه اثرگذاری اجتماعی بزرگی را با این تعداد کم کارمند داشته باشید بسیار منحصر به فرد است.هنگامی که بنگاه های مجازی هستند، جغرافیا اهمیت کمتری پیدا می‌کند.کارآفرینان در زندگی و کاردر مناطقی با هزینه های پایین ولی با لذت بردن از دسترسی ساده به مشتریان و عرضه کنندگان صحبت کردند. برای مثال هنگامی که یک تولید کننده انیمیشن های کودکانه برای کار خود نیاز به موسیقی داشته، در اینترنت جستجو کرده و تهیه کننده موسیقی را در شهر دیگر پیدا کرده، با استفاده از قابلیت به اشتراک گذاری فایلها با وی همکاری کرده است.یکی از شرکت کنندگان در مصاحبه در سال ۲۰۰۸ درآمدی بیش از ۳۳ میلیون دلار را کسب کرده است. با این درآمد او توانست استودیوی خود را در آلبانی خارج از پایتخت رسانه ای سنتی دنیا ایجاد نماید، چرا که او میتواند روابط خود را با دیگر استودیوهای هالیوود که فیلهای وی را بازاریابی و توزیع میکنند، به صورت الکترونیک به خوبی بر قرار نماید.

فناوری ارتباطات و اطلاعات تاحد بسیار زیادی هزینه های تولید را کاهش داده است. این امر در درجه اول به این خاطر است که ابزار ها بسیار ارزان شده اند؛ تقریبا تمام کارافرینان ما، چه در بخش سنتی چه در بخش آنلاین به این نکته اشاره داشته اند.

در حال حاضر در زمانی قرار داریم که ابزارهای اینترنتی و ویدئو هر دو آنقدر ارزان هستند که من می توانم نه تنها یک دوربین ویدئویی بخرم بلکه من قادرم تا ویدئوهای خودم را بر روی کامپیوترم ویرایش نمایم و آن را آنلاین قرار دهم. تنها چیزی که تولیدات را در دنیا جدا کرده است، کیفیت تولید می باشد، و من میتوانم به صورت آگاهانه به رقابت در کیفیت تولیدات وارد شوم.در مجموع تقریبا ۳۰ کارفرما از نوآوری های اخیر در فناوری های ارتباطات و اطلاعات صحبت کردند که این فناوری ها ایجاد شرکت های رسانه ای را آسان نموده است. در برخی از موارد به صورت کلی فقط اینترنت بود که ایجاد یک شرکت جدید را ممکن ساخته بود. از آن مهمتر بسیاری از کارافرینانان معتقد بودند که نوآوری های فناوری اطلاعات و ارتباطات کیفیت و دسترسی محصولات خود را غیر قابل تشخیص برای رقبای بزرگتر ساخته است.

منبع:

ترجمه بخشی از مقاله ی

Factors Supporting and Hindering New Entry in Media Markets: A Study of Media Entrepreneurs

International Journal on Media Management

تشکرات از این پست
ehsan007060 shirdel2 nargesza omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها