دنيل كريگ جديدترين بازيگر نقش جيزم باند ميگويد احساس ميكند 007 انسان تنهايي است
دنيل كريگ احساس ميكند كه جيمز باند اخير به اندازه نسخههاي قبلي اين شخصيت جاسوس بريتانيايي، «تعصبگراي جنسيتي و زنستيز نيست» اما 007 هنوز بايد راه زيادي برود تا به مردي امروزي بدل شود.
كريگ در مصاحبهاي طولاني با اسكوآير بريتانيا گفت كه باند را به عنوان مردي «تنها» ميبيند كه زندگياش پر از «غمهاي بزرگ» است. او اضافه كرد: «او خيلي تنهاست. غم بزرگي در او هست. زنهاي زيبا اطراف او هستند اما بعد آنها ميروند و اين غمگينكننده است. و وقتي سن مرد بيشتر هم بشود اين نشانه خوبي نيست. ممكن است روياي زيبايي باشد – حالا اين هم قابل بحث است – اما حقيقت، كه بعد از چند ماه بيرون ميآيد...»
كريگ كه ششمين بازيگري است كه نقش جيمز باند را بازي ميكند، بر اين باور است با وجود اينكه جهان تغيير كرده، باند كاملا با آن تغيير نكرده، با اين حال احساس ميكند كه اين شخصيت نسبت به 007 هاي قبلي، آنچنان كه مامور «اِم» گفته بود «دايناسور» نيست. وي افزود: «اميدوارم باند من به اندازه نسخههاي قبلي متعصب جنسيتي و زنستيز نباشد. دنيا تغيير كرده. من مسلما آن فرد نيستم. اما او هست».
اين بازيگر بريتانيايي با اشاره به چهارمين حضور خود در نقش اين شخصيت در فيلم «اسپكتر» ميگويد بعد از موفقيت چشمگير فيلم «اسكايفال» كه تبديل به بزرگترين فيلم بريتانيايي تاريخ شد، فشار زيادي بر تيم تهيه فيلم بود. او اضافه كرد: «بزرگترين فيلم بريتانيايي تاريخ. معنياش چيست؟ از اينجا كجا برويم؟ چطور اين را در ذهنمان تطابق دهيم؟ اين ميتوانست باري بر دوش همه باشد. اما معلوم شد كه نيست، اما اوايل فيلمبرداري فشار زيادي بود».
كريگ براي بازگشت سم مندز به اين پروژه مبارزه كرد و احساس ميكند تا به حال با كارگردان «اسكايفال» رابطه كاري خوبي را به وجود آورده و فيلم سومشان با هم خوب از آب درخواهد آمد. به گفته وي: «احساس كردم ما با آن فيلم چيزي را آغاز كرديم و من براي به پايان بردنش مشتاق بودم».
بازيگر نقش مامور 007 درباره اينكه چه برخوردي با فيلم «اسپكتر» داشتند گفت: «ما اين بحث را با هم داشتيم كه اين فيلم بايد بزرگتر و بهتر باشد... بدلكاريها، اكشن، تمام بخشهاي فيلم». او در ادامه گفت: «من احساس ميكنم كه همهمان نهايت تلاشمان را انجام داديم و اين احساس خوبي است. حالا اينكه اين ميتواند فيلم بهتري هم بسازد يا خير را بايد ببينيم».
فيلم «اسپكتر» روز ششم ماه نوامبر اكران ميشود.
منبع:بانی فیلم