0

تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها
پنج شنبه 12 شهریور 1394  10:47 AM

سلام

به نظر من هم این تالار یعنی تالاری با این عنوان و البته موارد درونش جزء ملزومات هر سایتیه. مخصوص سایت های پر بیننده و پر کاربر و در اصطلاح معروف.

چون خانه و خانواده جز اساسی ترین موضوعاتیه که هر فردی با اون روبرو میشه. خانواده اولین مکانیه که هر فردی در اون قرار می گیره. بنا به ماهیت اونجا شخصیتش شکل می گیره. شخصیتی که کمتر با موارد دیگه بیرونی دچار تغییر می شه. چون اولین بوده.

فردی که مدیریت چنین تالاری رو برعهده می گیره باید بتونه از پس تمام قسمت هاش بربیاد.
خانواده یعنی یک جمع که از دو نفر شروع میشه و با ورود فرزندان تعداد بیشتر میشه. چیزی که می تونه نشونه یک خانواده باشه اتحاد و همدلی و البته یکدلی اعضای اون خانواده هست. اگه هر کدوم خودخواهانه رفتار کنن و حرف حرف خودشون باشه که دیگه خانواده نیست. تو خانواده هرکسی وظیفه ای داره. پدر و مادر وظیفه اداره خانه و خانواده و تربیت فرزندان و برآورده کردن نیازهاشون تا جایی که صحیح باشه رو دارن و فرزندان هم وظیفه اطاعت از پدر و مادر و احترام به اونها و وظایف دیگه که دارن. تو خانواده اگه همه با هم مشورت کنن و رازشون رو به هم بگن می تونن بیشتر و بهتر به هم کمک کنن. چون محرمی بهتر پیدا نمی کنن.
مدیریت محترم حتماً با افراد باتجربه مشورت کنن و از تجربه و راهنمایی های اون ها استفاده کنن.

خدای نکرده قصد جسارت نداشتم فقط یادآوری کردم اول برای خودم و بعد برای مدیریت این تالار.

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ehsan007060 farshon borkhar darabzade welkinah
دسترسی سریع به انجمن ها