پاسخ به:تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها
چهارشنبه 11 شهریور 1394 12:23 PM
بسم تعالی
بنده قبلا هم بطور خصوصی تمامی پیشنهادات م رو درباره ایده ها طرح ها و اداره بهتر این تالار به سرکار خانم برخوار گفتم با اجازه ایشون اینجا به اشتراک میزارمچون این تالار تالار مهمی میتونه باشه این ایده ها در صورت عملی شدم میتونه مفید واقع بشه
در کنار این پیشنهادات میتوان از نظرات صاحبنظران در زمینه خانواده استفاده کرد:
بطور مثال میتوان تاپیکی طراحی کرد که بسوالات جوانان در زمینه های حانه و خانواده این تالار پاسخ داد
پرسش از شما پاسخ از ما میتونه یکی از ایده های مفید در این زمینه باشه.
در این زمان موارد زیر برای بحث و گفتگو در این تالار میتونه مفید واقع بشه
در پناه حق
سلام آقای ایمانی.ممنون.تشکر.مورد اول رو که فرمودین.مباحثی که پیشنهاد دادین فکر کنم همش رو بشه تو اون تاپیکی که قبلن عرض کردم که ان شاءالله قراره ایجاد بشه (بحث و گفتگو) در موردش صحبت و بحث و گفتگو کرد.البته اینجوری که من متوجه شدم.اگه چیزی دیگه ایی مد نظرتون بوده باز بفرمایین در خدمتتون هستم.
مورد بعدی رو که هم فرمودین درباره ی اجرای مسابقه بود.چشم ان شاءالله سعی خواهم کرد.
نظر سنجی ها رو هم چشم بیشترش میکنیم.من قبلن هم عرض کردم خدمتتون شما میتونین در مورد همین نظرسنجی ها موارد ی رو که مربوط به تالار آموزش خانواده میشه رو خودتون تاپیکش رو ایجاد کنین ما هم کمک میکنیم.
استفاده از نظرات صاحبنظران رو هم نمیدونم....؟؟
البته یه چیزی رو هم عرض کنم خدمتتون اجرای چنین برنامه هایی به مشارکت دوستان هم نیاز داره واقعا.اگه فقط و فقط ایجاد بشه فکر نکنم خیلی جالب باشه.