پاسخ به:تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها
سه شنبه 10 شهریور 1394 6:09 PM
بنام خدا
با سلام حضور تمامی دوستان و خصوصا مدیر محترم تالار خانه و خانواده خواهر برخوار
بنده در ابتدا تشکر می کنم از زحمات خواهر گرامی برای مدیریت تالار بزرگ خانه و خانواده و.... باید به اطلاع عزیزان برسانم مدیریت کاریست سخت دشوار و دشوارتر از آن پذیرش مدیریت هست. اینکه نقائصی در مدیریت بعضی از تالارها وجود دارد قابل انکار نیست و البته همه ما بر این عقیده هستیم که فقط معصومین (ع) هستند که کارشان با توجه به ارتباطی که با خدا دارند و خدائی بودنشان ،بدون نقص و درست است ،بنابراین همینکه فردی شهامت و جسارت این را دارد که مدیریت کاری (تالاری) را بپذیرد باید به ایشان تبریک گفت (اگرچه بعضی مواقع فرد به این نتیجه میرسد که شاید در انتخاب اشتباه کرده است و تغییر روش و مسیر میدهد)،لذا همه ما باید در کنار مدیران محترم تالارها و.... برای بهتر شدن کارها و پربارترشدن برنامه ها تلاش کنیم و از انتقاد مخرب (و اینکه بیرون گود نشسته ایم و میگوئیم لنگش کن) پرهیز نمائیم .بنده از ابتدای هفته مطالب دوستان شرکت کننده در این طرح را مطالعه کردم و احساس کردم آن همدلی و صمیمیت لازم در بین بعضی از اعضاء محترم با مدیران (بنا بدلایل مختلف) وجود ندارد و یا بعضی از مدیران ما تحمل انتقاد دیگران از کارهایمان را نداریم،در نتیجه گاهی با پاسخ های بدون تفکر و نسنجیده موضوع را به یک بحث تبدیل می کنیم که اینگونه موارد خیلی برای یک سایت فرهنگی که هدفش رضای خدا و رضایت خلق خدا از طریق بیان افکار و نظرها در باره موضوعات فرهنگی و اجتماعی و سیاسی میباشد ،حالب نیست.
لذا ضروریست همه ما با عنایت به دستور خداوند مبنی بر مشورت کردن با دیگران و خواستن نظرات آنها برای بهتر انجام دادن کارها و البته با سعه صدر( تحمل زیاد) باید برای رسیدن به اهداف الهی و اهداف برنامه مورد نظر همت کنیم و همراه با انتقادات سازنده ، پیشنهادات خوبی را که قابل اجرا هستند در قالب نظرات ارائه نمائیم و اگر با فردی یا گروهی اختلافی هم داریم ، نخواهیم در این مجموعه دینی فرهنگی آن را مطرح و یا خدای نکرده برای ضایع کردن طرف مقابل و انتقام گیری دست به تخریب بزنیم .
بار دیگر از مدیریت خوب خواهر برخوار و همه عزیزان و دوستان خوبم که در این طرح مفید شرکت کرده و می کنند ،خصوصا مدیران محترم سایت جناب حاج آقا منتظمی و جناب کیانی و مدیران عزیز که با راهنمائی خودشان سعی در پربارتر شدن سایت دارند،قدردانی و تشکر می کنم و آروزی توفیق همه عزیزان را از درگاه باریتعالی خواهم داشت.
موفق و سربلند و پایدار باشید.