پاسخ به:تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها
سه شنبه 10 شهریور 1394 4:57 PM
نقد دوم
با تشکر
پس قاعدتا شما باید مطالب طلاق که همینک در آموزش خانواده وجود دارند به تالار طلاق ارجاع بدهید تا عنوان ها ی طلاق با هر محتوایی در یک تالار جمع شوند. دوم اینکه تالار اختلاف بین همسران یک عنوان کلی است که عنوان طلاق باید زیر مجموعه آن باشد یعنی عنوان اختلاف همسران با توجه به کلی بودن و مطالب مختلف در این رابطه ، خودش می تواند چند زیر تالار داشته باشد. که این کار با مشورت دیگر عزیزان انجام خواهد گرفت.
توجه: (زمانیکه حقیر در انجمن مشغول بکار شدم این سوال و بی نظمی را در چندین تالار مشاهده کردم که جواب دوستان این بود که نمی خواهند شاخه های زیادی درست بشه چون معمولا دوستان زیر تالارها رامشا هده نمی کنند لذا سعی بر این بوده همون چند تالار در صفحه اصلی باشه تا دیده بشن و کاربر اذیت نشه) که تنها تالاری را که من اصلاح کردم دین پژوهی بود چون در اختیار من بود و تا حدودی سر وسامان داد ه شد اگر چه هنوزهم دارای نواقصی می باشد./لذا این مورد که نمی خواهیم تالارهای متعددی داشته باشیم( نظریه دوستان ) به هیچ عنوان من قبول ندارم چون اولا تالارها داری مدیر هستند وتالاری که دارای مدیر است نباید نگران این بود که زیر تالارها زیاد هستند. دوما حجم مطالب بعضی تالار ها انصافا زیاد است و احتیاج به زیر تالار دارد.نبود زبرتالار به سردرگمی کسی منجر می شود که دنبال موضوع و عنوان خاصی می گردد.
از شما و دیگر همراهان خواهشمندیم در صورت صلاحدید جواب بدهید.
سوال: چه ارتباطی بین اموزش خانواده و اختلاف بین همسران وجود دارد؟؟
بله حاج آقا حرفتون درسته. من هم میگم باید خیلی از تالارها چینششون درست بشه.الان بله ما اگه بیاییم و زیر تالار اختلاف بین همسران رو خودش رو به چند زیر تالار تقسیم کنیم مثل طلاق و...خیلی بهتره.
والبته در کنارش اون زیر تالار زن و طلاق هم در تالار زن برداشته بشه و همه ی مطالب یه جا جمع بشن.زیر تالارها زیاد میشن ولی حداقل مطالب چینششون بهتر میشه.