0

تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها
سه شنبه 10 شهریور 1394  1:31 PM

نقل قول aftabm
با سلام وعرض ادب:
تشکر می کنم از مدیر محترم و دیگر عزیزان صاحب نظر

در نوع چینش بعض تالارها و زیر تالارها دقت ریادی نشده علت اصلی هم برمی گرده به سلیقه های متعددی که بعضی دوستان مسئول درزیر تالارها داشتند یعنی برحسب ضرورت و مواردی که پستی ارسال میشده  زیر تالاری را ایجاد می کردند .بنابرین نمی توانیم این چینش هایی که در زیرتالارها می بینیم بگوییم تخصصا ایجاد شده است .

اولین نقد من این است که در تالار آموزش خانواده مواردی از مسائل طلاق(در ویژه ها)را می بینم که شما مدیر محترم آنها را به  زیر تالار طلاق انتقال نداده اید. درحالی که بقول خوتان تالارطلاق مستقل ایجاد شده است؟؟

سلام و عرض ادب.ممنون از حاج اقا.
حاج آقا درمورد نقدتون که فرمودین:اولا اینکه خودتون اول بحثتون فرمودین خیلی تالارها چینش درستی نداره.یعنی برحسب سلیقه بوده.احتمالا هرکی هرچی به ذهنش خطور کرده آورده اینجا و زده تالار.
الان حاج آقا در مورد همین چینش نادرست خدمتتون بگم:الان همین زیر تالارهای طلاق الان ما یه زیر تالار داریم با عنوان:زن و طلاق تو تالار زن و یه زیر تالاری هم داریم باعنوان اختلافات همسران تو قسمت تالار آموزش خانواده.یعنی 2تا زیر تالارهست ولی هیچ کدوم دردی رو دوا نمیکنه.خیلی مطالب هستن من کلی روشون فکر میکنم نه مربوط به زیر تالار زن و طلاق میشه نه مربوط به اختلافات همسرا ن ولی موضوع کلیشون طلاق هست .همینجورکه خواهر عزیزم نم باران  هم فرمودن .اینجور مطالب یه جورایی سردر گم هستن.من قبلن هم گفتم یه زیر تالار درست و حسابی با این عنوان درست بشه ولی کلی تر که شامل تمام موارد طلاق و اینها بشه.
ودوم اینکه حاج آقا شما که درجریان هستید من یه مدت به خاطر همین مشکل گزینه های مدیریتی که آقای کیانی هم در جریان و پیگیرش بودن نمیتونستم خیلی رو این موارد کار کنم و از گزینه های مدیریتی استفاده کنم..الان چند روزهست مشکل من برطرف شده که آقای کیانی درجریان هستن.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

تشکرات از این پست
nargesza aftabm nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon fatemehzahra20 haj114
دسترسی سریع به انجمن ها