پاسخ به:تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها
یک شنبه 8 شهریور 1394 4:01 PM
با سلام و تشکر از مدیر محترم تالار خانواده
وجود این تالار و فعال بودن این تالار به جهت اینکه رکن جامعه اسلامی را مورد بررسی قرار میدهد مهم و قابل توجه است
و با توجه به حجم زیاد زیر مجموعه های مجود این تالار ممکن است مدیریت تمام قسمتهای ان سخت باشد
ولی پشهناد بنده در مورد این تالار این است که
1- ساماندهی مطالب با توجه به مکانسیم موجود سایت می تواند بهتر از این صورت گیرد.سلام به شما.ببخشید درست متوجه نشدم.یعنی چه جوری باشه؟الان چه جوریه؟میتونین پیشنهاد بدین.
2- بحثهای کلیسه ای که در همه جای فضای مجازی وجود دارد باید کم باشد:
شرمنده چه بحثهایی؟؟میشه یه کم واضحتر توضیح بدین؟ولی بنده تا جاییکه امکان داره سعی کردم چنین مطالبی نباشه.تکراری و...
همشم اینجوری نبوده .شما تالار رو نگاه کنین ما مطالب آموزنده ی زیادی داریم .که من خودم خیلی ازش استفاده میکنم.
3- این تالار راهنمای نیازهای تربیتی خانواده ها در حد امکان و نیز مشاور خوب بودن برای خانواده ها باید باشد که این امر کمک تمام اعضاو متخصصین این امر را می طلبدبله حرفتون درست.ولی تاجاییکه امکان داشته ما سعی کردیم مطالب مفید و به درد بخورباشه.خوب دوستان هر کدوم تو این قسمت مهارت دارن همکاری کنن.من که نمیدونم تخصص هر کی چی هست! دوستان اگه بیان بگن ما تو فلان قسمت تخصص داریم فکر نکنم ازشون استقبال نشه.
4- تالارکودک و نوجوان میتواند محلی برای فرهنگ دهی اسلامی به این عزیزان با استفاده از روشهای جذب کننده و مسابقات باشد:شرمنده من قبلن هم گفتم تالار کودک و نوجوان مدیریتش دست من نیست.این دو تالار از تالار آموزش خانواده جدا هستن و هرکدوم تالار ومدیری جداگانه دارند.
در مجموع از تلاش مجموع دست اندکاران و فعالین این تالار تشکر و قدر دانی را دارم
به نظر بنده با توجه به مجموع ملاحظات موجود در این تالار نمره این تالار را می تواند عدد 14 در نظر گرفت
خیلی ممنون ازشما.تشکر نمره ی قبولی رو دادین