0

تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها

zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

پاسخ به:تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها
یک شنبه 8 شهریور 1394  9:56 AM

نقل قول salma57

نقل قول zahra_53

با سلام مجدد

برداشت بنده این بود که مدیریت زیر تالارهای کودک و نوجوان و ... هم با سرکار خانم برخوار میباشد در صورتیکه ایشان اعلام کرده اند تالار آموزش خانواده مشتمل شده از زیر تالار های(قبل ازدواج-بعد ازدواج-ارتباطات همسران واختلافات همسران-موفقیت و روانشناسی.-سبک زندگی اسلامی.

زمانی که کاربرهای برتر سه ماهه اول اعلام شده بنده در بخش اعلام  سری اول کاربران برتر انجمن - بهار 94 اعلام کرده بودم در تالار کودک هم فعالیت داشته ام ولی اعلام نشده است . ولی سرکار خانم salma 57 بجای مسئول مربوطه جواب داده بودند که تالار کودک هم با تالار خانواده  می باشد . به نظر من اگر تالار کودک هم با تالار خانواده میباشد که پس باید مدیر تالار،  خانم برخوار باشند و اگر چننین نیست باید مشخص شود .

این هم نقل قول درج شده در صفحه

سوال اینجانب  zahra_53

با سلام و احترام ، بنده در ماههای فروردین و اردیبهشت در تالار کودک فعالیت داشتم ولی اعلام نشده است .

برخوار میباشد چون زمانی که کاربرهای برتر سه ماهه اول اعلام شده بنده در بخش سری اول کاربران برتر انجمن - بهار 94 اعلام کرده بودم در تالار کودک هم فعالیت داشته ام ولی اعلام نشده

پاسخ از طرف سرکار خانم salma 57:

سلام و عرض ادب

ببخشید من پاسخ میدم.

تالار کودک زیر مجموعه تالار خانه و خانواده هست و نام شما در تالار خانواده ثبت شده.

کاربران هر تالار از تالار اصلی به صورت یکجا معرفی شدند .

سلام و عرض ادب.
گویا زمانی که من پاسخ سوال شما رو دادم به طور کامل متوجه منظور من نشدید و هنوز شبهه براتون باقی مونده. به این آدرس مراجعه کنید.
http://rasekhoon.net/forum/show/211/
تالار خانه و خانواده مشتمل بر چند تالار دیگر هست. از جمله آموزش خانواده، زن، نوجوان، کودک، آشپزی و نکات خانه داری و مشاوره خرید. در معرفی کاربران برتر سه ماهه اول سال تمام کاربران فعال در این تالارها حتی اگر در چند تالار این گروه برتر بودند فقط یک بار با عنوان کاربران برتر تالار خانه و خانواده معرفی شدند. در مورد همه تالارهای انجمن وضع همینگونه بود. شما عنوان تالار اصلی با نام خانه و خانواده که یک تالار اصلی هست رو با زیرمجموعه اش با نام آموزش خانواده اشتباه گرفتین. امیدوارم این دفعه خوب منظورم رو رسونده باشم. نام تالارهای اصلی روی نوارهای آبی رنگ صفحه اصلی انجمن مشخص است.

با سلام و احترام

وقتی خانم برخوار اعلام میکنن مدیر فلان تالار هستن پس زیرتالارهای کودک و نوجوان و ... مدیر ندارن بنابراین در تالارهایی که من فعالیت داشته ام مثل تالار کودک که  مدیر نداشته باید کسی جوابگو باشه .

اینقدر هم بی اطلاع و خنگ نیستم میدونم نام تالارهای اصلی روی نوار آبی صفحه اصلی انجمن هست ولی تالارهای زیادی هست در همین نوار آبی که خودش چندین زیر تالار داره که هرزیرتالارهایی هم خودش مدیر جداگانه داره مثلا تالار دین پژوهی زیرتالارهایی به اسم قرآن کریم ، اسلام شناسی ، مهدویت ، حجاب و عفاف و ... داره مهدویت مدیرش یه نفره حجاب و عفاف هم فرد دیگه و ... پس خانه و خانواده هم چندین زیر تالار داره که همه را خانم برخوار مدیرش نیستن و ایشون نفرمودن من مدیر تالار کودک هم هستم .

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
ria1365 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon borkhar nargesza fatemehzahra20
دسترسی سریع به انجمن ها