پاسخ به:تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها
شنبه 7 شهریور 1394 5:21 PM
با سلام مجدد
برداشت بنده این بود که مدیریت زیر تالارهای کودک و نوجوان و ... هم با سرکار خانم برخوار میباشد در صورتیکه ایشان اعلام کرده اند تالار آموزش خانواده مشتمل شده از زیر تالار های(قبل ازدواج-بعد ازدواج-ارتباطات همسران واختلافات همسران-موفقیت و روانشناسی.-سبک زندگی اسلامی.
زمانی که کاربرهای برتر سه ماهه اول اعلام شده بنده در بخش اعلام سری اول کاربران برتر انجمن - بهار 94 اعلام کرده بودم در تالار کودک هم فعالیت داشته ام ولی اعلام نشده است . ولی سرکار خانم salma 57 بجای مسئول مربوطه جواب داده بودند که تالار کودک هم با تالار خانواده می باشد . به نظر من اگر تالار کودک هم با تالار خانواده میباشد که پس باید مدیر تالار، خانم برخوار باشند و اگر چننین نیست باید مشخص شود .
این آدرس صفحه http://rasekhoon.net/forum/thread/1069593/page2/
و این هم نقل قول درج شده در صفحه
با سلام و احترام ، بنده در ماههای فروردین و اردیبهشت در تالار کودک فعالیت داشتم ولی اعلام نشده است .
برخوار میباشد چون زمانی که کاربرهای برتر سه ماهه اول اعلام شده بنده در بخش سری اول کاربران برتر انجمن - بهار 94 اعلام کرده بودم در تالار کودک هم فعالیت داشته ام ولی اعلام نشده
پاسخ از طرف سرکار خانم salma 57:
سلام و عرض ادب
ببخشید من پاسخ میدم.
تالار کودک زیر مجموعه تالار خانه و خانواده هست و نام شما در تالار خانواده ثبت شده.
کاربران هر تالار از تالار اصلی به صورت یکجا معرفی شدند .