پاسخ به:تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها
شنبه 7 شهریور 1394 12:06 PM
باسلام و خسته نباشيد
به نظر من يك چنين تالاري بايد در راسخون و جود داشته باشد
كه از اين جهت بي بهره نيستيم ولي اين تالار بين تالار ها خيلي كم فعاليت مي كند و كمتر بين ديگر تالار ها ديده شده است
يه چندتا سوال داشتم
1)به فعاليت هاي قبلي خود در تالار چه نمره اي از 20 ميدهيد:این رو دوستان بزرگوار باید جواب بدن.سعی کردم تالار بهتر از قبل بشه و نمیدنم چقدر تونستم.نمیگم تالار هیچ عیب و نقصی نداره ها.نه.خودمم دوست داشتم برنامه های متنوع تری تو تالار برگزار بشه ولی خوب تا حالا که نشده.ان شاءالله تونستم در آینده.نشد مدیر بعدی.
2)به نظرشما برنامه هاي آينده ي تالارتون مي تونه به بهتر شدن اين تالار كمك كنه؟حتمن.چون هرچی برنامه های متنوع تری تو تالارها انجام بشه کاربران بیشتر جذب تالار میشن.
3)اصلا وظيفه ي اين تالار چيست آيا فرهنگ سازي در بين خانواده هاست يا چيز ديگه اي؟هرکی خوب بایه دیدی نگاه میکنه.سعی شده تمام مسائل مربوط به خانواده ها باشه.
من خودم بیشترین سعیم این بوده مطالبی رو ارسال کنم که بیشتر مشکلات زمان فعلی خانواده ها رو بگه.مثلن همین شبکه های اجتماعی , خانواده ها.
4)به نظرتون از مديريتتون راضي هستيد؟ يا ابيد روي آن بيشتر وقت بزاريد؟راضی که نه.راستش خودمم دوست داشتم بیشتر وقت داشته باشم.ولی فکر نکنم بیشر از این بتونم.
ولی خیلی مواقع هست من میام راسخون تمام وقتم برای تالار اموزش خانواده میره.همین.یعنی فرصت نمیشه جاهای دیگه راسخون رو برم.
5)آيا تابه حال به كاربران مشاوره داده ايد؟نه.من که مشاور نیستم.ولی دوستان اگه راهنمایی خواستن در خدمتشون بوده و هستم.
6)....؟؟
با آرزوي موفقيت براي مدير گرامي خواهر گرامي برخوار.خیلی ممنون.تشکر.
تالار کم دیده میشه؟ فعالیتش کمه؟ نمیدونم شاید این نظر شماس.ولی تا جاییکه من یادمه تالار زمانی هم که مدیر نداشت تقریبا فعال بود.
دوستان زیادی بودن و هستن که تو تالار فعالیت دارن.