0

ظهور کرامت ضریح مطهر عسکریین

haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

سه شنبه 3 شهریور 1394  10:45 AM

محدث نوری رحمه الله در کتاب «دارالسلام» از اورع عصر خود، ملا زین‏العابدین سلماسی قدس سره - که از اجله‏ی تلامذه‏ی سید جلیل بحرالعلوم طیب الله رمسه بود - این گونه نقل می‏کند: 
اوقاتی که سور سامرا را بنا می‏نمودند، در حرم عسکریین علیهماالسلام بعد از نماز ظهر مشغول تعقیب بودم. حرم خلوت بود و احدی غیر از من نبود. ناگاه مردی زائر ترک وارد روضه‏ی مطهره گردید. بعد از زیارت، ضریح مطهر را گرفته به شدت حرکت می‏داد و به زبان ترکی عرض می‏کرد: یابن رسول الله! هزینه‏ی سفر من گم شده و می‏دانید فقط همین بود. از شما می‏خواهم. 
او ضریح مبارک را چنان حرکت می‏داد که نزدیک بود شبکه‏ها از هم جدا گردد و کلمات جسورانه - مانند کسی که با مثل خود مکالمه می‏کند - می‏گفت. تا آن که گفت: پنبه از گوش خود بردارید تا من کیسه‏ی هزینه‏ام را نگیرم دست بر نمی‏دارم. 
او متوجه نبود که من زبان ترکی را می‏دانم. وقتی این گونه سوء ادب را از او مشاهده کردم، به نزد او رفته و به زبان ملایمت او را موعظه و نصیحت کردم که این نوع گفتار و کردار شایسته‏ی مقام ائمه اطهار علیهم‏السلام نیست. رعایت ادب نما! آن مرد متغیرانه گفت: به تو چه که میان من و امام من داخل می‏شوی؟! برو مشغول کار خود باش و من به امام و به حق او بر رعیت از تو داناترم و از آنها جدا نمی‏شوم تا مراد مرا بدهند. پس من در زاویه‏ی بالای سر مبارک ایستادم. آن مرد زائر همان کلمات را تکرار می‏کرد و در اطراف ضریح مقدس طواف می‏نمود و من متفکر در امر او بودم که چگونه خواهد شد.ناگاه صدایی بلند شد و کیسه‏ای از بالای سر ضریح مطهر در کنار او به زمین افتاد. آن مرد در پایین پای مبارک بود. چون آن صدا را شنید به بالای سر مبارک آمد و کیسه‏ی خود را دید، خوشحال شده و آن کیسه را برداشت و رو به من کرد و گفت: دیدی که چگونه از امام گرفتم با حرف‏هایی که خوشت نمی‏آمد و به طبعت ناگوار بود. گفتم: کیسه‏ات را کجا گم کرده بودی؟گفت: بین مسیب و کربلا، ولی من در این جا ملتفت شدم! من از یقین و اخلاص او تعجب نمودم و خدا را به آنچه از آیات حجج خود صلوات الله علیهم اجمعین نمایان کرد شکر نمودم. 

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها