مجله سیب سبز: سالادها معمولا شكل و ظاهر زيبايي ندارند. انواع و اقسام مواد همراه با سس مايونز با هم مخلوط ميشوند و سالاد نام ميگيرند، ولي شما ميتوانيد همين مواد را در شكل و فرم متفاوتتري ارائه دهيد كه هيجانانگيز هم باشد. اين كيك يا همان سالاد قالبي مدل كيك، مخلوطي از سبزيجات فصل است كه غذايي مناسب گياهخوارهاست.
مواد لازم براي 6تا8 نفر
-
500 گرم سيبزميني
-
1 پيمانه دانه ذرت
-
1 پيمانه نخود فرنگي
-
2/1 پيمانه شير
-
به ميزان لازم كره
-
مقداري نمك و فلفل
-
3 قس سس مايونز
-
3 عدد هويج متوسط
طرز تهیه:
1. سیب زمینیها را آبـپز کـنید بعد آنها را در آبكش بريزيد و از روي آنها آب سرد رد كنيد. بعد از خنك شدن، پوست سيبزمينيها را جدا كرده ، آنها را با رنده ريز رنده كنيد.
2. هويجها را بشوييد، پوست بگیرید و آبپز كنيد. بعد از پخت، نگيني خرد كنيد. دانههاي ذرت و نخود فرنگي را جدا از هم در قابلمهاي با آب بپزيد و بعد كناري بگذاريد.
3. به سيبزميني رندهشده، شير، كره و نيمي از مايونز را اضافه كنيد و دائم هم بزنيد تا به شكل پورهاي يكدست درآيد. نمك و كمي فلفل اضافه كنيد تا پوره سيبزميني مزهدار شود.
4. قالب را آماده كنيد و داخل و كف آن را با كيسه فريزر بپوشانيد. مقداري پوره در قالب روي كيسه فريزر بريزيد تا همه جاي ديواره و كف قالب به اندازه يك سانتيمتر از پوره پوشيده شود.
5. داخل پوره را كه در واقع وسط كيك ميشود، با سبزيجات پخته (هويج، ذرت و نخود) پر كنيد. روي آنها را صاف كنيد. بقيه پوره را روي سبزيجات بريزيد و پهن و يكدست كنيد تا روي آنها را بپوشاند.
6. روي غذا را بپوشانيد و به مدت يك ساعت ظرف را در يخچال بگذاريد تا خنك شود. بعد از اين مدت با كمك كيسه فريزر كيك را از قالب درآوريد و در ظرف مورد نظر برگردانيد. بقيه مايونز را روي كيك بریزید.