برنج مخلوط با طعم گشنيز
دوشنبه 19 مرداد 1394 7:57 AM
برنج - 500گرم
پياز خرد شده – 2 عدد
سير خرد شده – 4حبه
فلفل سبز خرد شده – 2عدد
گشنيز خرد شده - 2 پيمانه
پودر دارچين – يک قاشق چاي خوري
برگ بو – 2عدد
هل – 2عدد
ميخک – 2عدد
دانه خردل – يک قاشق چاي خوري
روغن – 3قاشق چاي خوري
نمک – به اندازه کافي
برنج را آب کشي کنيد.
روغن را داغ کنيد، سپس دانه خردل و برگ بو را به آن اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.
سير ، پياز، فلفل سبز، گشنيز خرد شده، هل و ميخک را با هم آسياب و به روغن حاوي دانه خردل اضافه کنيد و تفت دهيد؛ سپس لابه لاي برنج آبکشي شده، بريزيد و دم کنيد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست