طرز تهیه سوتی پلو، پلوی خوشمزه آذری ها
شنبه 17 مرداد 1394 10:07 AM
سوتی پلو یک مدل پلوی خوشمزه آذری است که به جای آن که برای پخت برنج فقط از آب استفاده کنند ، به آب شیر هم می افزایند طعم شیر غذا را کاملا تحت تاثیر قرار می دهدسوتی پلو یک مدل پلوی خوشمزه آذری است که به جای آن که برای پخت برنج فقط از آب استفاده کنند ، به آب شیر هم می افزایند طعم شیر غذا را کاملا تحت تاثیر قرار می دهد بگذریم از این که در آن از خرما و کشمش و گوشت و خلال پسته هم استفاده می شود.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
طرز تهیه:
1. ابتدا برنج را بعد از شست و شو در کاسهای ریخته، به آن آب و کمی نمک بیفزایید و اجازه دهید تا حدود 2 ساعت خیس بخورد، سپس آن را در صافی بریزید و بچشید، در صورتی که احساس شوری کردید، با آب، برنج را شسته و اجازه دهید تا آب آن گرفته شود.
2. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن مایع ریخته روی حرارت قرار دهید، برنج را به آن افزوده کمی تفت دهید. بعد از آن کره را هم بیفزایید، سپس زردچوبه را همراه شیر و آب اضافه کنید و اجازه دهید تا آب برنج کشیده شده، دم بکشد.
3. در این فاصله در یک کاسه مناسب گوشت را همراه پیاز رنده شده و نمک و فلفل ورز دهید و به صورت کوفته ریزه درآورید. بعد در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید و کوفته ریزه ها را در آن تفت داده، اجازه دهید تا پخته شوند.
4. در این مرحله خرما و کشمش را در کاسههای مجزا بریزید. بعد از شستن کشمشها آنها را در صافی ریخته و هسته خرماها را هم خارج کنید و درصافی دیگری بریزید. اکنون در یک قابلمه مقداری کره بریزید و سپس کشمش و خرما را تفت دهید. بعد از 3-2 دقیقه زیر حرارت را خاموش کنید.
5. بعد از آنکه همه مواد آماده شد، برنج را در دیس مناسب ریخته و همراه ریزهکوفتهها، خرما، کشمش و خلال پسته سرو کنید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست