پاسخ به:وبلاگ "راسخونک" زیر ذره بین نقد و بررسی شما
سه شنبه 6 مرداد 1394 9:37 PM
با عرض سلام و خسته نباشید.
پیشنهادات:
1- اگه میتونید برای هدر وبلاگتون یک عکس متناسب با مطالبتون طراحی کنید و عنوان وبلاگتون رو برجسته تر جلوه بدید. در هدر کنونی تان عنوان وبلاگ در قسمت پایین قرار دارد و خیلی در معرض دید نمی باشد. انقدر که خوش آمدید به چشم میاد راسخونک به چشم نمیاد.
2- چرا وبلاگتون قسمت درباره وبلاگ ندارد؟ باید یک عکس که معرف هدف وبلاگ و نوشته ای کوتاه در همین خصوص قرار بدهید تا کاربران به محض خواندن این قسمت با هدف کلی وبلاگتان آشنا شوند.
3- موضوعات وبلاگ خیلی زیاد می باشد. میتوانید فقط موضوعات سر شاخه را عنوان کنید و موضوعات زیر شاخه را حذف نمایید.
4- از آمار بازدید کننده وبگذر استفاده نمایید.
5- اغلب پستهایتان ادامه مطلب ندارند. قالب وبلاگتان را تغییر دهید تا برای پستهایی که ادامه مطلب ندارد این گزینه غیر فعال باشد.
موفق باشید.
سلام و عرض ادب
موارد خواسته شده بررسی شد و گزینه های پیشنهادی اضافه شد
با تشکر از شما به خاطر تیزبینی و دقت بالا
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.