پاسخ به:وبلاگ "راسخونک" زیر ذره بین نقد و بررسی شما
سه شنبه 6 مرداد 1394 7:13 PM
با سلام و عرض خداقوت به راسخونی گرامی
+قالب وبلاگ بسیار زیبا و خوش تیپ و مردم پسند می باشد که نشان از خوش سلیقگی شماست
+یه ابزار برای صلوات فرستادن هم قرار دهید خوب میشه
+در پست ها از روش خلاصه نویسی هم استفاده بشه خوبه
+موضوعات متنوع و خوبی هم انتخاب نموده اید
+هنگام انتخاب یه موضوع در قسمت سمت راست،مطالب باز شده مرتب نیستند
بهتره که یه پست جداگانه ایجاد کنید و نام تمام موضوعات رو در آن به صورت زیرهم و جداگانه بنویسید بعدش با انتخاب هرکدام ،روی لینک برید و لینک اون موضوع رو در لینک پیس کنید.اینطور دسترسی به پستها راحتر میشه و همینکارو برای هرموضوع انجام بدید توجه کنید که در هرموضوع فقط یه پست که شامل نام ولینک تمام مطالب مربوطه س رو قرار بدید و پست هارو همگی در موضوع قرار ندید و فقط اون یک پست رو به موضوع بچسبونید.
برای بهتر متوجه شدن :
1- برید به naghi.rasekhoonblog.com
2-در سمت چپ :موضوعات:روی اخلاق و رفتار کلیک نمایید
3-روی یکی از موضوعات مثلا دلجویی و نوازش از دوستان کلیک نمایید.
توجه کنیم که در قسمت هرموضوع تنها یک پست وجود دارد.
اما یه چند انتقاد :
موضوع وبلاگ برای بیننده به صورت واضح مشخص نشده است مثلا بنویسید: راسخونک کمک یار همیشه همراه
در قسمت سمت راست چندموضوع آخر رو به نمایش بگذارید.تا برای بیننده راحت تر باشد.آرشیو مطالب
مطالب کپی پیس رو قبل قرار دادن در سایت ،لاقل 1بار مطالعه نمایید.
موفق و موید باشید.
با سلام
دوست عزیز این نظر لطف شما رو میرسونه
ابزارهای متفاوتی بود قبلا ولی همان قضیه چون داشتم چندین مورد رو تست میکردم همه اونها ورداشته شده بود. توضیه میکنم سید جون یه خبری بدن به دوستان
چشم حالا که شما می فرمایید صلوات شمار همین الان گذاشته خواهد شد
در مورد موضوعات هم باید عرض کنم هر کسی یه سلیقه ای داره و من این طوری
در مورد پست ها هم باید عرض کنم بعضی از پست ها کوتاه هستند و ادامه مطلب زیاد خوب نیست به نظرم ولی تقریبا نصف پست ها یا شایدم بیشتر دارای متن کوتاه در اول پست و بقیه در ادامه مطب جای گرفته اند
از اینکه وقت صرف کردید تا کمبود های وبلاگ حقیر رو بگین بی نهایت سپاس گذارم
به امید کسب رتبه اول راسخون بلاگ در بین سیستم های دیگر که کار سختی نیست ولی نیاز به ارج نهادن دارد
یا علی
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.