0

وبلاگ "راسخونک" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:وبلاگ "راسخونک" زیر ذره بین نقد و بررسی شما
سه شنبه 6 مرداد 1394  7:07 PM

نقل قول rezakhh

با سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده محترم.

اولین مشکلی که خیلی به چشم میاد اندازه ی بزرگ ویدئو های صفحه ی اصلی است که همانطور که در کد مشاهده میکنید اندازه ی آن 360 در 640 است که براحتی میتوان اندازه ی آن را کوچکتر کرد . یا این که قالبتون رو عوض کنید .

به عنوان مثال کد ویدئو ی تیزر محرم سال ۱۳۹۳ هیات علمدار الیگودرز  :

<iframe src="http://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/rCoXT/vt/frame"

allowFullScreen="true" webkitallowfullscreen="true"

mozallowfullscreen="true" height="360" width="640" ></iframe>

دومین مشکل وجود دو " ادامه مطلب " هست که یکی به شکل نوشته با کد زیر هست :

href='/'>ادامه مطلب</a></b><br>

و دیگری به شکل  تصویر  با آدرس   http://themeupload.theme-designer.com/68/image/20.png  میباشد که احتمالا در کد های css قالبتونه . بهتره یکی ازین دو را حذف کنید .

مشکل بعدی در وجود کادر اضافی " دیگر موارد " با کد زیر است که اگر ابزار خاصی رو نمیخواهید برای وبتون قرار بدید بهتره حذفش کنید .

<div class="menu_back1"><div class="menu_title">ديگر موارد</div></div>
<div class="menu_back2"><div class="menu_back3">
<div class="menu_back5">
<center></center>
<div class="menu_back4"></div>
</div></div></div>

</td>
<td valign="top" width="4"></td>
<td valign="top" width="516">

مشکل دیگه ای که وجود داره در صفحات سایته که اگه در پایین صفحه مثلا روی شماره 2 کلیک کنید دوباره همان صفحه یک رو میاره یعنی روی هر صفحه فقط لینک صفحه ی 1 هست که یا باید قالبو عوض کنید یا کد مربوط به آن رو که به نظرم  

class="pagenu">  هست رو ویرایش کنید .

در ضمن بهتره برای هر ویدئو توضیحی رو هم بنویسید و تعداد مطالب صفحه ی اول رو بیشتر کنید .

باتشکر .

با سلام و عرض ادب

دوست عزیز ممنون که وقت گذاشتین و نظرتونو بیان فرمودین ولی لازم به ذکر است چند نکته رو بگم

1: من از این طرح خبری نداشتم و الان خیلی اتفاقی دیدم شاید سید جون میخاست ذوق زده کنه منو

2: در مورد اندازه ویندوها و سایر موارد باید بگم که به خاطر عدم اطلاع از این طرح چند روزیبود قالب تستی زده بودم بخاطر تست برخی گزینه ها

در مورد صفحه بندی هم باید عرض کنم که فکر نکنم مشکل از قالب باشه چون تقریبا همه قالب ها رو تست کردم و همین مشکل رو داشت ولی به یه نتیجه هایی رسیدم که البته این قضیه از همون باگ سیستم بلاگ است

یاشا

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
liasam haj114 sungift rezakhh rasekhoon_weblog sayyed13737373 zinab84 adam55
دسترسی سریع به انجمن ها