0

برندگان قرعه کشی تیرماه

mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2617

پاسخ به:برندگان قرعه کشی تیرماه
سه شنبه 20 مرداد 1394  12:22 AM

نقل قول siryahya

نقل قول mhzahraee

نقل قول siryahya

با سلام و عرض خسته نباشید

در رابطه با محصولات ارسالی باید عرض کنم یا مسولین محترم با بنده مشکل دارن که همیشه جنسای معیوب و بنجول رو برا من میفرستن یا اینکه کلا برا همه این طوریه

یعنی نشد یه دفعه پیش بیاد که چیزی از راسخون بگیریم بی عیب و نقص باشه!

اون از فلش های خراب و گارانتی تاریخ گذشته - اون از سی دی خالی - اون از عروسک شارژی معیوب و این دفعه هم کیبورد ژله ای خراب

طرف چپ کیبورد که شامل کلید های tab , caps , shift , Q , A  Z  و کلید N  کار نمیکنه - یاد گوشیای نوکیا افتادم که چندتا حرف فارسی رو نداشت منم اگه خام اینو استفاده کنم باید این طوری کنم یا اینکه استفاده شده و عمرشو داده به شما و در آخر فرستاده شده برا من

دستتون واقعا درد نکنه - واقعا راسخون این طوری قدردان زحمات دوستان هست - واقعا گل کاشتید 

امیدوارم که فقط من از این مشکلا داشته باشم و دوستان دیگه شانسشون خوب باشه 

واقعا من موندم چی فکر میکنید پیش خودتون؟!!!

تا الان راسخون دو بار برای من بسته فرستاده و هر دو بار هم به بهترین شکلی به دستم رسیده و هیچ مشکلی هم نداشته. اگه واقعا شما چند بار محصول معیوب دریافت کرده اید باید اسمتون را بدید توی بدشانسهای گینس بنویسند. چون واقعا خیلی بعیده!

دوست گرام اصفهانیا هوای اصفهانیا رو نگه میدارن

هیچ چیزی بعید نیست به امید این که شانستون کج نشه :)

منطقت منو کشته! تو کل ایران اگه یه قومیت باشه که اصلا معنی قومیت و همشهری بازی را نفهمه و هوای همشهریشو نداشته باشه اصفهانیها هستند! البته باید گفت متاسفانه؛ چون جامعه ی ما هنوز پر از خرده فرهنگهای قبیله ای و جاهلیه و تو این اوضاع اگه فرهنگ والایی بخواد رشد کنه باید خلاف جهت اب شنا کنه، مثل همین فرهنگ ضدجاهلی و ضد قومگرایی.

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها