0

برندگان قرعه کشی تیرماه

e_shop
e_shop
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1206

پاسخ به:برندگان قرعه کشی تیرماه
پنج شنبه 15 مرداد 1394  10:17 AM

نقل قول siryahya

با سلام و عرض خسته نباشید

در رابطه با محصولات ارسالی باید عرض کنم یا مسولین محترم با بنده مشکل دارن که همیشه جنسای معیوب و بنجول رو برا من میفرستن یا اینکه کلا برا همه این طوریه

یعنی نشد یه دفعه پیش بیاد که چیزی از راسخون بگیریم بی عیب و نقص باشه!

اون از فلش های خراب و گارانتی تاریخ گذشته - اون از سی دی خالی - اون از عروسک شارژی معیوب و این دفعه هم کیبورد ژله ای خراب

طرف چپ کیبورد که شامل کلید های tab , caps , shift , Q , A  Z  و کلید N  کار نمیکنه - یاد گوشیای نوکیا افتادم که چندتا حرف فارسی رو نداشت منم اگه خام اینو استفاده کنم باید این طوری کنم یا اینکه استفاده شده و عمرشو داده به شما و در آخر فرستاده شده برا من

دستتون واقعا درد نکنه - واقعا راسخون این طوری قدردان زحمات دوستان هست - واقعا گل کاشتید 

امیدوارم که فقط من از این مشکلا داشته باشم و دوستان دیگه شانسشون خوب باشه 

واقعا من موندم چی فکر میکنید پیش خودتون؟!!!

با سلام و تشکر

هر 5 کیبورد  ژله ای جوایز قرعه کشی ماهیانه، به صورت تست شده و سالم برای کاربران ارسال شده است. اکثر محصولات فروشگاه و جوایز ارسال شده دارای گارانتی میباشد و جای نگرانی نیست. در صورت مشکل میتوانید کیبورد معیوب را با هزینه خود به آدرس موسسه ارسال کنید تا برای گارانتی آن اقدام گردد. در ضمن اکثر فلشها دارای گارانتی مادام العمر هستند و با مراجعه به نمایندگی شرکت گارانتی کننده در شهر خود میتوانید از خدمات گارانتی آن استفاده نمایید.

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh rasekhoon_m siryahya omiddeymi1368 ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها