پاسخ به:پاسخ گویی به تمامی سوالات و مشکلات پیرامون کنسول xbox360
دوشنبه 14 دی 1394 9:46 PM
فک کنم من سوالمو بد گفتم و شما خوب متوجه نشدید، ببخشید
من کنسولم جیتگ شدست و هاردشم 250 گیگ هستش،طبق گفته های بالاتون من تونستم بازی هایی رو که دانلود کرده بودم رو تبدیل
god کنم و بریزم تو ایکس باکس بازی کنم ،
حالا من میتونم بازی های یه DVD یا همون یک بخش مثل pes 16 یا darksiders 2 رو بریزم تو ایکس باکس و بازی کنم اما بلد نسیتم که با بازی های دو DVD یا دو بخش مثل بازی The Crew چیکار کنم باهاشون ؟؟؟
من هردو تا بخش رو مثل بازی های یه بخشی ریختم تو ایکس باکس ولی وقتی میرفتم my game دیدم که یه The Crew Disc 1 و یه The Crew Disc 2 هستش و قتی میرفتم The Crew Disc 1 نوشته بود که نصب کنید و سپس دیسک 2 رو بزارید و وفقتی می رفتم تو The Crew Disc 2 کلا هیچی نبود !!
لطفا راهنمایی کینن ؟؟؟؟
با تشکر
با سلام مجدد
دوست عزیز عرض کردم که بازی های 2 dvd را نمیتوان از طریق کپی روی هارد اجرا کرد مثل بازی های تک دیسک ، شما برای اجرای این بازی ها حتما باید دیسک بازی ( به صورت فیزیکی ) را داشته باشید . مثلا اگر بازی را دانلود کردید باید دیسکی از بازی که به صورت اینستال هست را به روش برنر مکس ابتدا روی یک dvd 9 رایت کرده و آن را درون کنسول بگذارید و از این طریق بازی را نصب کرده و سپس dvd بعدی را مثل بازی های تک dvd روی هارد کپی کنید .
همچنین بازی The Crew به صورت آنلاین هست یعنی برای اجرا ، مدام به اینترنت نیاز دارید و همچنین یادتان باشد کنسول شما جیتگ هست و به طور کلی این بازی را نمیتوانید اجرا کنید .
موفق باشید