طرز تهیهه میگوی کبابی
یک شنبه 21 تیر 1394 2:06 AM
این بار میگوی کبابی را اینگونه درست کنید
مواد لازم برای میگو کبابی :
* میگوی بزرگ | ۱۶ تا ۲۰ عدد (تقریبا ۴۵۰ گرم) |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک | یک چهارم فاشق چایخوری |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر خرد شده | ۳ حبه |
پیازچه خرد شده برای تزیین | ۱ قاشق چایخوری |
* سیخ کبابی بامبو | ۲۰ عدد |
* برای آماده کردن میگو کافی است که سر آن را جدا کرده و رگ سیاه را با احتیاط دربیاورید. می توانید دم میگو را نبرید و نگه دارید.
* سیخ های کبابی بامبو را برای حدود ۳۰ دقیقه قبل از شروع طبخ در آب خیس کنید.
طرز تهیه:
دستگاه گریل را برای حرارت بالا آماده کنید، یک طرف دستگاه باید سرد باشد و شعله یا زغال آن روشن نشود.
در حالی که گریل دارد گرم می شود، میگوها را به سیخ بکشید. از دم آن ها شروع کرده و به آرامی سیخ را تا انتهای گوشت میگو پیش ببرید. حالا میگو را به روغن زیتون آغشته کرده و کمی نمک روی آن بپاشید.
کره و سیر در یک کاسه مخصوص مایکروویو ریخته و آن ها را داخل ماکروویو گرم کنید تا کره ذوب و داغ شود. (می توانید برای گرم کردن به جای مایکروویو از اجاق گاز استفاده کنید)
سیخ ها را روی گریل در قسمتی که شعله یا زغال است چیده و انتهای سیخ را طوری قرار بدهید که در قسمت خنک دستگاه باشد. هر طرف میگو باید برای حدود ۲ دقیقه کباب شود.
وقتی مرحله کباب کردن به اتمام رسید، میگوها را از روی گریل برداشته و در ظرف مخصوص سرو بچینید. حالا کره و سیر را اضافه کرده و پیازچه را روی میگوها پخش کنید!