0

مرادمند: سپاهان بهترین تیم ایران است

amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

شنبه 20 تیر 1394  2:48 PM

مدافع جوان فصل گذشته سپاهان بابت جدایی از این تیم و دوری از شهر اصفهان ناراحت است ولی معتقد است رفتن به پدیده مشهد برای پیشرفت فوتبالی اش لازم بوده است.

به گزارش "ورزش سه"، محمدحسین مرادمند در مورد جدایی از سپاهان اصفهان گفت: به نظر من سپاهان بهترین تیم ایران است اما به دلیل اینکه بازی به من کم می‌ رسید، تصمیم گرفتن جدا شوم. ان‌شاءالله بتوانم برای پدیده خوب بازی کنم تا هم مردم شهر مشهد را خوشحال کنم و هم برای باشگاه مثمرثمر باشم.

او در مورد جو پدیده ادامه داد: یک جلسه سر تمرین رفتم و خدا را شکر خیلی خوب بود، مشهد مردم مهمان نوازی دارد. باید از آقا مجتبی و آقا رضا سرمربی تیم بابت مهمان نوازی شان تشکر کنم. امیدوارم بتوانم بازی های خوبی را برایشان به نمایش بگذارم.

وقتی از این بازیکن سوال شد دلخور نیست که از سپاهان جدا شده پاسخ داد: صددرصد ناراحت هستم. از بهترین تیم و از شهر خودم دور شدم اما باید فرصت بازی کردن پیدا می‌ کردم برای همین به پدیده آمدم اصلا هم از کسی دلخور نیستم. از حسین آقا هم ممنونم که صداقت داشت و خیلی روراست با من صحبت کرد، شاید اولش آدم ناراحت شود اما بعدا چاره اندیشی می‌ کند. با وجود هادی عقیلی و عبدالله کرمی قطعا بازی کمتری به من می‌ رسید.

مرادمند در پایان در مورد وضعیت تیم‌ملی امید افزود: قرار بود چند روز دیگر اردوی خارج از کشور داشته باشیم. قرار است اردوی ما در یکی از کشورهای اروپایی برگزار شود اما دقیقا نمی‌ دانم کدام کشور. باید بیشتر دور هم جمع شویم تا بتوانیم راحت تر به المپیک صعود کنیم. خیلی ها به تیم‌ملی امید بابت باخت به تیم‌ملی عربستان در مسابقاتی که در عید برگزار شد انتقاد می‌ کنند اما باید بدانند همین تیم عربستان بود که 3 ـ صفر عمان را شکست داد. البته ما هم پتانسیل شکست این تیم را داشتیم و باز هم داریم ولی بعضی ها قصد داشتند تیم‌ملی امید را آرام آرام وارد حاشیه می‌ کنند. بعضی ها هم می‌ گویند فلان بازیکن دو بازی در لیگ‌برتر انجام می‌ دهد و دیگر به اردوی تیم‌ملی امید نمی‌ آید اما این قضاوت ها اشتباه است شاید باشگاه اجازه ندهد که بازیکنی به تیم‌ملی امید برود، وگرنه چه کسی است که دوست نداشته باشد به تیم‌ملی امیدش خدمت کند. اما برای راه یافتن به تیم‌ملی بزرگسال فقط 10 درصد تیم‌ملی امید موثر است و 90 درصد به انجام بازی های خوب در لیگ برمی گردد.

منبع: ورزش سه

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها