0

وبلاگ "رهروان ولایت عاشقان محمد" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:وبلاگ "رهروان ولایت عاشقان محمد" زیر ذره بین نقد و بررسی شما
چهارشنبه 24 تیر 1394  9:10 AM

نقل قول shirdel2

بنام خدا

با تلاش فراوان وبلاگ شما را مشاهده کردم ،زیرا چند روزی بود که باز نمی شد و شاید این بخاطر سرعت اینترنت و شاید هم اشکال سایت و البته سنگین شدن وبلاگ از نظر حجم هم میتواند باشد.بهر حال وبلاگ شما که شامل موضوعات زیادی هست میتواند اطلاعات خوبی به بازدید کننده بدهد ،اگرچه بنده با تصویر قالب وبلاگ موافق نیستم  و بنظرم برای یک وبلاگ وزین خیلی همخوانی ندارد.اما چون سلیقه شماست حتما خوب است.

تعداد پست ها در صفحه اول زیاد به نظر میرسد و علت آن این است که برای بعضی از پست ها مطالب کامل را در همان صفحه اول گذاشتید و برای بعضی پست ها مطلبی در صفحه اول نیست (مثل پست حکایت زن بدکاره ای که بهشتی شد) و برای خواندن به ادامه مطلب ارجاع شده لذا پیشنهاد بنده این است که اگر یک روش متعادل انتخاب کنید مثل اینکه چند سطری از مطالب هر پست را در زیر پست مربوطه و بقیه را در ادامه مطلب بیاورید،هم صفحه اول اینقدر طولانی نمی شود و هم هماهنگی پست ها بهم نمیخورد.

اما تلاش شما در بروز رسانی و تهیه تعداد زیاد مطالب مفید از موضوعات مختلف در این مدت کوتاه ساخت وبلاگ قابل تقدیر است.

موفق و سلامت باشید.

ممنون شیردل جان دوست عزیز بالا توضیحاتمو دادم این چیزهایی که فرمودید کاملا درسته تا حدامکان این موضوعات رو رعایت میکنم ومشکلات رو رفع میکنم... یا حق
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
shirdel2 sayyed13737373 aligoharsamimi
دسترسی سریع به انجمن ها