0

وبلاگ "رهروان ولایت عاشقان محمد" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:وبلاگ "رهروان ولایت عاشقان محمد" زیر ذره بین نقد و بررسی شما
سه شنبه 23 تیر 1394  8:01 AM

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید.

پیشنهادات:

1- تیکه کد ابتدای قالب (-->) رو بردارید.

2- با توجه به اینکه عنوان وبلاگ مذهبی میباشد توقع میرود مطالب مذهبی گذاشته شود. در صورتی که مطالبتان با موضوعات متفاوت است بهتر است عنوان وبلاگتان را تغییر دهید.

3- قسمت آرشیو موضوعی باید سرشاخه های اصلی موضوعات وبلاگ را قرار دهید. اضافه کردن زیر شاخه های فرعی باعث شلوغ شدن این قسمت شده است.

4- استفاده بیش از حد از کد های زیبا سازی باعث کندی لود شدن وبلاگ گردیده است.

5- تعداد پستهای صفحه نخست از 10 پست تجاوز ننماید.

6- قسمت آخرین مطالب تنها می تواند شامل 10 پست آخر باشد. به نظرم خیلی طولانی است.

7- مطالب طولانی ماننده این پست:

http://lovermohamad.rasekhoonblog.com/show/462996/

بهتر است تنها مطلب اصلی در قسمت اصلی و مابقی در ادامه مطلب قرار گیرد.

موفق باشید.

با تشکر از دوست گرامی.. در جواب سوال دومتون من در کل با این طرز فکر مخالفن مخالفم که چون یه وبلاگ مذهبی هست باید حتما مطالب مذهبی بزاره تو محیط مجازی ما سایتهای مذهبی زیادی داریم که اکثر انها بااین که هزینه زیادی هم کردند توفیقی نداشتند علتش هم کاملا مشخصه چون جذابیتها رو حذف کردند ووقتی مطالب یکنواخت باشه حتی اگر بهترین مطالب مذهبی هم باشه کم کم بازدیدکنندگانش رو بخاطر جذابیتهایی که در فضای مجازی از دست میده ..وبلاگ من هم مذهبیه ولب ولی من گلچینی از بهترین مطالب علمی وپزشکی وتکنولوژی راهم کنار مطالب مذهبی میزارم که هم به واسطه اون مطالب جذابیت وبلاگم را حفظ کنم وهم اینکه شاید به واسطه اون مطالب بازدید کننده چند مطلب مذهبی راهم بخونه البته باز در کل بیشتر پستهام مذهبی هست در هر صورت.... در مورد پیشنهاد 3 که البته سلیقه ای هست وبه نظرم موضوعات وبلاگ هرچی بیشتر باشه وبه تفکیک باشه بهتره چون کاربر به وسیله اون راحتتر مطالب مورد علاقه اش را پیدا میکنه چون مطالب همه ارشیو میشه مخصوصا وبلاگ من که به روز هست و پستهایی که در روز میزارم خیلی زیاده وبه نظر خودم کاش موضوعات را بیشتر تفکیک میکردم واگه بخام الان این کار را بکنم خیلی مشکله .... درباره اخرین مطالب هم اگر تعدادش زیاد نباشه اصلا بدرد بخور نیست که چون اگه 5 تا یا 10 تا بزاری که تو همون صفحه اول پستها هست چون گفتید کلا پاکش کردم چون وقتی به درد نمیخوره باید پاک بشه.. باتشکر فراوان ازشما حتما پیشنهاداتتون رو مدنظر قرار میدم ... یاحق
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
shirdel2 rasekhoon_weblog sayyed13737373 namebaran
دسترسی سریع به انجمن ها