0

وبلاگ "رهروان ولایت عاشقان محمد" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:وبلاگ "رهروان ولایت عاشقان محمد" زیر ذره بین نقد و بررسی شما
یک شنبه 21 تیر 1394  11:07 AM

ممنون علی جان لطف داری شما..... البته من یکم دست وبالم بسته است بخاطر اینکه با موبایل فقط کار میکنم برای هرپستی که میزارم نسبت به بقیه دوستان که با کامپیوتر این کار رو انجام میدن دومرحله کاربیشتری انجام میدم ....وخیلی از وقتم بیخودی هدر میره حجم مطالبم هم که زیاده مجبورم از بقیه کارام بزنم تا کار وب وبرسم ... درباره انتقادت اولت کاملا درسته واصولش هم چیزی هست که گفتی ولی به پیشنهاد چند تا ازدوستان تنبلم که حوصله ورق زدن صفحات رو ندارند این کارو کردم وبخاطر اینکه صفحه سنگین نشه از قالب سبکتر ی استفاده کردم وابزارهای غیرکاربردی رو هم حذف کردم الانم فکر نکنم بازکردن وب مشکلی داشته باشه چون با نت ضعیف گوشی هم باز میشه بعد از چند ثانیه با اینحال بخاطر گل روی تو 20تاشو کم کردم درباره انتقاد دومت هم باز کاملا درسته اگر به پستهای ماه اولم مراجعه کنی همه حتی پستهای کوتاه ادامه مطلب دارند ولی الان بیشتر پستها مخصوصا پستهای مذهبی وپستهای کوتاه ترو یکسره میزارم که دوستان نیاز نباشه صفحه جدید باز کنن وراحت تر بخونن ویا احیانا با دیدن تیترش ازش راحت عبور نکنن وحتی شده یه مرور سرسری بکنن شاید یه مطلبی تو زندگی به دردشون بخوره ...چون خودمم اینجوریم و تیتر مطلب نظرمو جلب نکنه زود ازش عبور میکنم ..البته به نظرم فرقی نداره با اینکه شبیه طوماربشه یا ادامه مطلب داشته باشه در کل بجز از نظر ظاهری که اونم دوستان به بزرگی خودشون ببخشن....درباره عکسها هم کاملا درسته ولی این مورد بخاطر اینکه با موبایلم اگر بخام ادامه مطلب بزارم مجبورم 3مرحله به کار اضافه کنم که مثلا برای یه پست 10دقیقه وقتم گرفته میشه حدودا 20تا 30 دقیقه زمانمو از بین میبره که برای من خیلی زیاد وخسته کننده است البته حدالامکان پستهایی که زیاد عکس ندارند ودرست میکنم ولی اونایی که عکس زیاد هستند واقعا ظلمه من نیم ساعت برای یه پست وقت بزارم یا باید بیخیال بشم که بخاطر جذابیتشون نمیتونم یا همینجوری بزارم... البته جفت شدن دوتا پست باهم تو راسخون بخاطر سیستم وبلاگدهی وبه روز نبودنش هست چون در سیستم وبلاگدهی دیگه امتحان کردم مشکلی نداره ...ازت بخاطر انتقادات خوبت ممنونم سعی میکنم تا جایی که بتونم درستش کنم به روی چشم درباره قالب هم اگر قالبی میشناسی با این پس زمینه رنگ که چشم در مدت طولانی اذیت نمیشه حتما بهم معرفی کن عوضش میکنم ...
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
sayyed13737373 hossein201273 zinab84 ria1365 shirdel2 rasekhoon_weblog
دسترسی سریع به انجمن ها