پاسخ به:*حرفی با خواهر بد حجابم*همراه با امتیاز
پنج شنبه 25 تیر 1394 7:25 PM
طرف سخن بد حجاب و بی حجاب نیست . خطاب به همه ی ماهاست . دقت کنیم که حضرت امیر می فرماید ... از دیدن مردان بازدار ، نه اینکه آنان را از دید مردان دور بدار . اهمیت حجاب و پوشش و اینکه ایشان نیز جز در موارد لزوم نباید مردان را ببینند .
( وَ اِنِ اسْتَطَعْتَ اَنْ لايَعْرِفْنَ غَيْرَكَ فَافْعَلْ : و اگر بتوانی چنان کن که غیر تو را نشناسند) حجاب محدود به پوشش نیست . بلکه به نگاه ها ، ظواهر ، راه رفتن ، فکر و نیات و خلاصه به همه چیزه . اهمیت این موضوع تا جایی که خداوند در کلام شریفش به مؤمنین سفارش می کنه :
(سوره ۲۴: النور - جزء ۱۸-آیه 31) خداوند در قرآن می فرماید :
و به زنان با ايمان بگو ديدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاكدامنى ورزند و زيورهاى خود را آشكار نگردانند ... بايد روسرى خود را بر سينه خويش [فرو] اندازند و زيورهايشان را جز براى (اشار به محارم می کند) آشكار نكنند و پاهاى خود را [به گونهاى به زمين] نكوبند تا آنچه از زينتشان نهفته میدارند معلوم گردد اى مؤمنان همگى [از مرد و زن] به درگاه خدا توبه كنيد اميد كه رستگار شويد
رعایت این نکات افراد و بالطبع جامعه را سالم و عاری از پلیدی می کند . قرآن در آیه دیگری سفارش می کند که این پاک شدن ماها در خور هم دیگه میکنه . زن و مرد پاکی که با هم در مسیر پاکی ها قدم بر دارند روزیشان نیکو میشه و مشمول آمرزش میشن .
سوره ۲۴: النور - جزء ۱۸-آیه 26 )
الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ وَالْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ وَالطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ وَالطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ أُوْلَئِكَ مُبَرَّؤُونَ مِمَّا يَقُولُونَ لَهُم مَّغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ
﴿۲۶﴾ زنان پليد براى مردان پليدند و مردان پليد براى زنان پليد و زنان پاك براى مردان پاكند و مردان پاك براى زنان پاك ، .... براى آنان آمرزش و روزى نيكو خواهد بود
* - حالا من در حدی نیستم که بخوام برادر یا خواهرای ایمانی خودم رو ناراحت کنم . اصلا ناراحتی برا چی ... شما ها اگه منو دوست نداشته باشین که نصیحتم نمی کنین و میذارین تو جهالت خودم بمونم
پس وقتی بهم تذکر میدین باید از خدا ممنون باشم که دیگران هنوز دوستم دارن و نمیخوان به بیراهه برم
چرا من (پسر یا دختر) باید باحجاب و پوشش خودم اسباب گناه دیگری رو فراهم کنم . چرا باید هیزم آتیش بقیه بشم .
خواهرا و برادرا نصیحت نیست حرف دله
زیبایی به زیر ابروی پسرا و موهای بیرون ریخته دخترا و عشوه و تنازی نیست
بعد چند سال همه ی اینها میره ، و اون چیزی که میمونه ... صفای حقیقی-ـه وجود انسانه .
سرتون رو درد نیارم . این دنیا سرای قرار نیست ، سرای گذره .
ان شاء اله ماها قراره بریم جایی که اهل بیت تشریف دارن . حضرت زهرا هست . رسول خداست ، حضرت امیر هست ... وجود نازنین اربابمون حجت بن الحسن هست
خدایی با این اوضاع چقدر ارزش داره خودم و بقیه رو به گناه وادارم ؟!
قبول هم ندارم دل پاک رو ... دل پاک صدفه که گوهرشو مخفی کرده نه پسته ای که باز که بشه زودتر فاسد میشه .
قبول کنیم اولویت با حجاب زن هست . حیای زن هست . بعد عفت مرد .
ماهای به ظاهر مذهبی هم که تو این سایتیم فکر نکنیم اوضاعمون بهتر از بقیه هست . نه ... . به اسم دین و در قالب خواهر و آبجی و داداش گفتن خیلی هامون دچار نفس شدیم .
شهوت برای یه بی حجاب ( نه بد حجاب ) نمایش بدنشه برای مذهبی ها نفسمون که تازه توجیه هم میکنه کارهامونو ... میگیم ماها چت مذهبی می کنیم
بعد میایم میگیم :سلام آبجی خوبی چطوری کم پیدایی نیستی نبودی بود و نبودت فرقی نمیکنه و ...
: سلام داداشی تو چطوری خواب بودم ، نمی دونم لباسامو میشستم یا غذادرست می کردم
بعد میشه به به آشپز هم هستی یه پا خانمی و ....
بعد هم آخرش تو یه پست برا تشکرات میایم می نویسیم من اینجا دوستای خوبی پیدا کردم مثلا برادر hasan، ali، naqi و یا خواهر fati ، Zahra ،Maryam ،Nazi اسامی غیر واقعی ند)
اینها نامحرم نیستن به من ؟
اسلام کجا گفته در غیر موارد لزوم با نامحرم هم کلام بشیم ؟ یا فکر کردیم راسخون و جاهای اینجوری شیطون نیست !
اسلام کراهت شدید داده برای صحبت های غیر ضروری با نامحرم مگه در قرآن نداریم که فَلَا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ ... این حرف های ما با ناز و عشوه نیست
بقول ی بنده ی خدایی ببین اگر زن داشتی یا شوهر داشتی جلو اونها هم به یه نفر دیگه می گفتی سلام ابجی/داداش خوبی یا نه می گفتی سلام خانوم فلان/آقای فلان ؟
اگر جوابمون خیر هست ، خب بهتره در مقابل امام زمانمون هم رعایت کنیم .
ممنون اگه تحمل کردین .
التماس دعا