میوه های تایلندی
چهارشنبه 17 تیر 1394 5:02 PM
دیدنی های تایلند بیشمار است علاوه بر دیدنی های جذاب دیگر, تایلند دارای میوه هایی است که در تمام دنیا به ندرت یافت میشود.شاید شما هم در بازار، میوههای لوکسی را دیده باشید که نه تنها اسمشان را هم نشنیدهاید، بلکه قیافهشان هم برایتان عجیب است. اگرچه اکنون برخی میوهها مثل کامکوت، دیگر معروفتر از سابق شدهاند! با این حال هنوز هم هستند کسانی که شنیدن نام یا دیدن عکس کامکوت یا برخی میوههای ذکر شده در این مطلب برایشان تازگی داشته باشد.تور تایلند ما را انتخاب کنیدو این میوه ها را درکشور زیبای تایلند امتحان کنید.
شاید فکر کنید قبلا آن را امتحان کرده اید. دوباره امتحان کنید! 20 نوع مختلف موز تایلندی در تایلند برداشت می شود اعم از موز کوچک کال تا موز بزرگ گوشتی تازه- که هر یک نام مخصوص به خودش را دارد. می تون آن را به صورت خام ، خشک، آب پز، سرخ شده، و یا با شیر نارگیل میل کنید.
سیب کاستارد با رنگ سبز روشن و به اندازه یک توپ تنیس و بافت برجسته را می توان با قاشق میل کرد. طعم شیرینی دارد و حاوی دانه های سیاه کوچکی می باشد.
این میوه دراگون فروت با شکلی عجیب غریب از یک گیاه کاکتوس بدست می آید. مثل کیوی نرم و لذیذ می باشد و می توان با قاشق آن را خورد.
دورین یک میوه پر طرفدار در کل دنیاست که طرفداران آن عاشق طعم منحصر به فرد آن هستند و منتقدان از بوی متعفن اردک در آن شکایت دارند.
گوا با طعم و بوی عجیب غریب که اصل آن به آمریکای مرکزی و غرب هند باز می گردد، امروزه در کشورهای گرمسیری نیز رشد می کند. این میوه سبز و ترد را که در تمام فصول یافت می شود ، می توان با نمک و شکر و فلفل یا به طور رسیده میل نمود. نام تایلندی آن ینی فرنگ همان نامی است که خارجی ها می شناسند.
این میوه از ماه ژانویه تا ماه می یافت می شود و جک فروت به اندازه یک خربزه بزرگ می باشد با عطر و طعم آبدار. این میوه با فت گوشتی و برجسته و با دانه های زیاد را می توان خام و یا سرخ کرده مصرف نمود.
لانگست یک میوه فصلی کوچک و گرد بومی تایلند می باشد که از ما جولای تا اکتبر یافت می شود. از انگشتتان استفاده کنید تا پوشت نازک آن را کنار زده و طعم ترش و منحصر به فرد آن را تجربه کنید.
لانگان طعمی شیرین و خوشمزه دارد که در شمال تایلند در شانگ مای رشد می کند و از ماه ژوئن تا آگوست یافت می شود. با انگشت می توان پوست نازک آن را سوراخ کرد و طعم آبدار و خوشمزه آن را تجربه کرد.
پوست قرمز و برجسته آن خوردنی نیست ولی به آسانی برداشته می شود و داخل آن یک لایه گوشتی سفید و شیرین دیده می شود که شبیه انگور می باشد. از ماه جولای تا اکتبر یافت می شود.
مانگو یا همان انبه انواع مختلفی در تایلند دارد که یکی از معروف ترین میوه های تایلند می باشد. اگر رسیده باشد می توان آن را با قاشق میل کرد و بسیاری در تایلند آن را با برنج چسبناک و شیر نارگیل می خورند.
این میوه عجیب و غریب در تایلند با پوست بنفش و گوشت سفید بسیار خوشمزه و متمایز است.
سلطنت پادشاهی تایلند یکی از تولید کنندگان و طرفداران این میوه خوشمزه و آبدار بوده است. این میوه فوق العاده در دسر و نوسیدنی و غذا کاربرد دارد.
به اندازه و طعم گریپفروت می باشد و گوشت زرد تازه و طعم ترش و شیرین خوشمزه ای دارد. در تمام فصول سال با رنگ زرد و نارنجی و قرمز یافت می شود.
رامبوتان که از کلمه مالایی رامبوت گرفته شده است و که میوه رامبوتان در تایلند رنگ زرد و قرمز دارد.
سیب گل رز شبیه گلابی می باشد و پوستی براق به رنگهای صورتی و سبز دارد . طعم تردی دارد و با نمک و شکر خورده می شود.