پاسخ به:کدوم یک از برنامه های ویژه ماه مبارک راسخون ؛براتون جذاب بوده؟
شنبه 13 تیر 1394 4:33 PM
سلام اجی ممنون از نظرسنجی خوبتون.همه برنامه ها خوب هستن یه خسته نباشید به مسئولین و کاربران سایت به خاطر برنامه های خوبی که برای این ماه تدارک دیدن
اصلا هم معلوم نشد کپی کردم.
در مورد برنامه های ماه رمضان، تقریبا سعی کردم در همه برنامه ها شرکت کنم.
از نظرمن هر کدوم از برنامه ها خوبی هایی داشتند که نباید نادیده گرفته بشه.
برنامه ختم قرآن که گل سرسبدش هست. برنامه دعای فرج که در یکی دو تا از ختم دعاها شرکت کردم. ولی چون 20 تایی هست فراموش میکنم. دعای فرج رو هر موقع یادم بیاد میخونم.
برنامه دعاهای روزانه، برداشت عارفانه برنامه جدیدی بود که به نظرم در نوع خودش برای من که هر روز بهش سر میزنم فوق العاده بود. عادت کرده بودم دعاهای روزانه رو فقط سریع بخونم و رد بشم ولی الان حتی اگر مطلبی در مورد دعا پیدا نکنم و یا مطلبی به ذهنم نرسه حداقلش اینه که معنی دعای روزانه رو دقیق و کامل میخونم. تا بتونم مطلب مرتبط با دعای اون روز رو پیدا کنم.
برنامه بعدی هم، ماه مبارک رمضان از نگاه معصومین هست. احادیث امامان رو میخونم و دنبال می کنم.
برنامه مدیران انجمن و ظرافت ها هم برام خیلی جالب بود. سوالاتی که دوستان مطرح کردند و جوابهایی که داده شده، اطلاعاتم رو زیاد کرد.
مثلا تا قبل از این برنامه نمیدونستم بیش از 14000 شهید داشتیم که در حال روزه شهید شدند. و خیلی اطلاعات دیگه که در این برنامه به دست آوردم.
برنامه سی شب سی آیه رو با توجه به اینکه کمی تخصصی هست اگه وقتم اجازه بده و اطلاعاتی داشته باشم شرکت می کنم.
دلنوشته های رمضان هم که تاپیک خودمه آخر سر بهش سر میزنم.
در کل همه برنامه های ماه رمضان رو سر میزنم و مطالبش رو دنبال می کنم.
باز هم از همه مسئولین و مدیران و کاربرانی که برنامه ها رو ترتیب دادند تشکر و قدردانی می کنم.
التماس دعا
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش