طرز تهیه آش مشهدی برای سفره افطار
دوشنبه 8 تیر 1394 2:52 PM
دستور پخت و روش طبخ آن در ادامه مطلب توضیح داده شده:
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید. گوشت را داخل قابلمه بریزید و چند لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید و کف روی آب را بگیرید و پیازهای پوست کنده را به گوشت اضافه کنید، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید گوشت 3-4 ساعت بپزد و آب گوشت تمام شود سپس پیازها و گوشت پخته را بکوبید تا یکدست شوند.
حبوبات را داخل قابلمه ای بریزید، چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید حبوبات بپزند و نرم شوند سپس گوشت کوبیده، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته اضافه کنید، دارچین، روغن، نمک و فلفل بزنید و با حرارت کم بگذارید چند ساعت، تمام مواد باهم بپزند.
در این مدت باید آش را مانند حلیم مدام هم بزنید تا کشدار و غلیظ شود؛ پس از اینکه آش آماده شد، آن را در ظرف بریزید و با قیمه تزیین و سرو کنید.
در قابلمه باید باز باشد و در این مدت اگر آب آش کم شد، آب جوش اضافه کنید.