0

طرز تهیه آش مشهدی برای سفره افطار

 
rezazare4
rezazare4
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 2403
محل سکونت : یزد

طرز تهیه آش مشهدی برای سفره افطار
دوشنبه 8 تیر 1394  2:52 PM

 

 

آشپزی | طرز تهیه آش مشهدی برای سفره افطار
 
آش مشهدی به دلیل داشتن مواد مغذی به کار رفته در آن، یکی از بهترین گزینه ها برای سفره افطار و پذیرایی از مهمانان در ماه رمضان است.
 

دستور پخت و روش طبخ آن در ادامه مطلب توضیح داده شده:

مواد لازم:

  • گوشت گوسفند: 500 گرم
  • بلغور گندم: 1 لیوان
  • برنج: 1/2 لیوان
  • باقلا: 1/2 لیوان
  • نخود: 1/2 لیوان
  • لوبیا قرمز: 1/2 لیوان
  • لوبیا سفید: 1/2 لیوان
  • لوبیاچیتی: 1/2 لیوان
  • خورشت قیمه آماده: 2 لیوان
  • پیاز: 5 عدد
  • روغن: 5 قاشق غذاخوری
  • دارچین و نمک و فلفل: مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید. گوشت را داخل قابلمه بریزید و چند لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید و کف روی آب را بگیرید و پیازهای پوست کنده را به گوشت اضافه کنید، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید گوشت 3-4 ساعت بپزد و آب گوشت تمام شود سپس پیازها و گوشت پخته را بکوبید تا یکدست شوند.

حبوبات را داخل قابلمه ای بریزید، چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید حبوبات بپزند و نرم شوند سپس گوشت کوبیده، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته اضافه کنید، دارچین، روغن، نمک و فلفل بزنید و با حرارت کم بگذارید چند ساعت، تمام مواد باهم بپزند.

در این مدت باید آش را مانند حلیم مدام هم بزنید تا کشدار و غلیظ شود؛ پس از اینکه آش آماده شد، آن را در ظرف بریزید و با قیمه تزیین و سرو کنید.

در قابلمه باید باز باشد و در این مدت اگر آب آش کم شد، آب جوش اضافه کنید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها