شماره 22
چهارشنبه 28 مرداد 1394 11:49 PM
چای زعفران
این چای خاصیت اشتها آور داشته و در بهبود عملکرد دستگاه گوارش تاثیر دارد، همچنین به هضم غذا نیز کمک می کندو به علت فرح بخش بودن خاصیت ضد اضطراب و ضد افسردگی دارد.
طرز تهیه
آب را در ظرف مناسبی بریزید، زعفران و عسل را اضافه و مخلوط کنید.
در ظرف را گذاشته و اجازه دهید مواد روی حرارت متوسط حدود ۵ دقیقه به آرامی بجوشند.
سپس مخلوط به دست آمده را از صافی عبور داده و در فنجان بریزید و سرو کنید.
موارد منع مصرف
استفاده از این دمنوش در دوران بارداری منع مصرف دارد زیرا موجب سقط جنین می شود.