شماره 19
یک شنبه 25 مرداد 1394 12:38 AM
چای به و لیمو
این چای آرامش بخش و تقویت کننده قلب و اعصاب و رفع خستگی است.
روش تهیه
مقداری به کال(نیمه رسیده) که مختصری هنوز سبز است را به صورت چوب کبریتی خلال کنید، بعد آنها را به مدت 24 ساعت در ظرفی چینی یا بلور در آبلیمو بخیسانید، سپس آنها را صاف کرده بگذارید داخل سبدی تا خوب خشک شوند.بعد از خشک شدن آنها را در یک ماهیتابه روی حرارت قرار داده و کمی برشته کنید.
باید مراقب باشید تا نسوزند بلکه رنگی قهوه ای بخود بگیرند.
روش مصرف
مقداری را داخل قوری به همراه آب سرد ریخته روی حرارت قرار دهید تا به مدت 10 تا 15 دقیقه دم بکشد .