0

اتاق چت راسخون

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

پاسخ به:اتاق چت راسخون
چهارشنبه 27 مهر 1401  2:45 PM

نقل قول borkhar
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

همش دردسر بود...با اینکه بیشتر گروه هایی که داشتم تو واتساپ بود ولی الان به نبودش دیگه عادت کردم...و هم خوشحال میشم کلن نباشه....وقتی بودنش اینهمه ضرر می‌رسونه به جامعه....

دقیقا..البته من واقعا دوست دارم باشه...ولی به ضرر جامعه که نگاه مکنم از خیرش صرف نظر میکنم....خیلی به درد من میخورد...متاسفانه عده ای از خدا بی خبر نمیذارن مردم راحت باشن...نبودش به صرفه تره برا جامعه...الان اینترنت لاک پشتی داریم...بخاطر همین خرا بکاریها...

بله دقیقا...ما که نقل مکان کردیم به روبیکا ...بیشتر گروهامون رو بردیم اونجا و ایتا

خدا لعنتشون کنه...ا ن شاالله همه شون به سزای اعمالشون برسن.

تا پول هست خرابکاری هم هست...این قضییه واقعیت دنیای کسانی است که وقتی سیر شدند به فکر مسائل دیگری هستند..شهوت پرستانی که بخاطر رسیدن به آرزویشان دست به هر خیانتی می زنند و آن را عادی فرض می کنند.

ما ایرانی ها...پادشاهی داشتیم به نام آقا محمد خان قاجار...بیهوده نگفت اگر می خواهید به مردم ایران حکم کنی آنها را گرسنه نگهدار...اون بنده خدا نمی دانست که بعد از سیری بدنبال انگیزه های شیطانی دیگریی می روند../.سر می برند.../حجاب زنان را برمی دارند.../آتش می زنند.../کشته سازی می کنند ..../تا به طمع خودشان برسند...صد رحمت به کافر...

تشکرات از این پست
amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها